izle %5.5 veya %7.7 oy gelecekBu adamı seviyordum da bu sefer sınıfta kaldı sanki
Öyle zaten gelir alır yürür de bazen deliriyorizle %5.5 veya %7.7 oy gelecek
sınıfta kalmadı . sınıfı atladı
Ben ya ince ya da Sinan ogan a vericem Sinan ogan da çok iyi ve sağlam biriİnce oy bölüyor diyenler
Adam hem akp'den
Adam hem chp'den
Astronomik oy alıyor
Aday olmasaydı ben oy kullanmaya gitmeyecektim.
Bir çok kişide aynı şekilde
Bu ikisi o kadar iyiki bende tercih yapmakta zorlanıyorum.rte olmasın ama kk da olmasın kafasındayım.Ben ya ince ya da Sinan ogan a vericem Sinan ogan da çok iyi ve sağlam biri
İnce de Selahattin Demirtaş adil yargılanmadi dedi o lafından soğudum biraz son ana kadar beklicem ikisinden biri kesin ama bakicam artıkBu ikisi o kadar iyiki bende tercih yapmakta zorlanıyorum.rte olmasın ama kk da olmasın kafasındayım.
Evet sağlamBen ya ince ya da Sinan ogan a vericem Sinan ogan da çok iyi ve sağlam biri
Adam objektif bakıyorİnce nin en
İnce de Selahattin Demirtaş adil yargılanmadi dedi o lafından soğudum biraz son ana kadar beklicem ikisinden biri kesin ama bakicam artık
Peki chp birleşecek miEvet sağlam
Ama seçimi ince alsın
Parlemento da birleşecek
CHP'ile
Adam objektif bakıyor
İşte korkum o CHP ye her an kayabilir kim CHP ile ittifak yaparsa o kişi evliya olsa ona oy vermemEvet sağlam
Ama seçimi ince alsın
Parlemento da birleşecek
CHP'ile
Parlemento da birleşmesi lazım yoksa bir ayağı topal olurİşte korkum o CHP ye her an kayabilir kim CHP ile ittifak yaparsa o kişi evliya olsa ona oy vermem
Meclise girmeye bakıyor ince şuanParlemento da birleşmesi lazım yoksa bir ayağı topal olur
Halkın yararı bir teklif gidecek ve hayır mı diyecekler🤣Peki chp birleşecek mi
Hayır adam sadece Cumhurbaşkanı olmak istiyor.Meclise girmeye bakıyor ince şuan
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.