Bana kurarsa bende gönlüm açık veririm hiç gözüm arkada kalmaz ama ne olursa olsun risk her zaman vardır o da onun tecrübesi işte
Bana kurarsa bende gönlüm açık veririm hiç gözüm arkada kalmaz ama ne olursa olsun risk her zaman vardır o da onun tecrübesi işte
Hayatta risk almazsan ilerleyemezsin.Bana kurarsa bende gönlüm açık veririm hiç gözüm arkada kalmaz ama ne olursa olsun risk her zaman vardır o da onun tecrübesi işte
Risk olmadan başarı olmaz bazen gözünü karartacaksin ki başarıya ulaşasin başarı düştüğün her seferinde ayağa kalkacak gücü bulmak demektirHayatta risk almazsan ilerleyemezsin.
Onlar lisanslı müzik paralı bende yeni öğrendim. EPİDEMİC SOUND diye bir siteden mi ne alıyorlar.ModArt Levon reis şu videodaki müzik nedir çok beğendim atabilir misin biliyorsan sanırım birkaç fon birleştirilmiş tek parça değil yer yer efekt eklenmiş
Hm valla güzelmiş ya eyw 😊 cansınOnlar lisanslı müzik paralı bende yeni öğrendim. EPİDEMİC SOUND diye bir siteden mi ne alıyorlar.
CHP'den mi bahsediyorsunuz?Kim basıyormus ki ne teröristlere basarız ne de para sevicilere 😂
Siyasete girmiyorum 😄 anlayan anlarCHP'den mi bahsediyorsunuz?
O paraya i20 var mı kaç model ya 1990 felan mı 😃😃İ20 knka
Yo 2012 olması lazım ya unuttum valla 😂 2011 veya 2012O paraya i20 var mı kaç model ya 1990 felan mı 😃😃
O zaman ağır hasarlı +300k kmYo 2012 olması lazım ya unuttum valla 😂 2011 veya 2012
Yoo kardeşim temiz 😂 pahalı bile o aracaO zaman ağır hasarlı +300k km
Yok be temiz değildir o 😅Yoo kardeşim temiz 😂 pahalı bile o araca
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.