M9 sistemde Windows 11 tavsiye ediyoruz.w10 pro key aldim otomatik w11 güncelleyin diyor sürekli güncelleyim mi fps vs düşer mi?
Bence 10 ile devam et M9 için değil şuan ben 10 tavsiye ediyorum şahsen
M9 sistemde Windows 11 tavsiye ediyoruz.
hocam guncelliycegik fakat temiz kurulum yapın dediler oyun fln yükledim net kotu olduğu için tekrar uğraşmak istemiyorum direkt w10dan yüklesemsikinti olur muGüncelleyenilirsiniz. Açıkçası hangisi size rahat geliyorsa onu kullanın. Pek bi fps farkı yok. Yine de w11 tavsiye ederim.
Temiz kurulum her zaman daha iyidir, Windows 11'e geçerken yükseltme yapınca her Windows sürümünde olduğu gibi saçma sapan hatalar çıkabiliyor. Tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde. Gerçi baştan hatanız var neden gidip Windows 10 kurdunuz ki?hocam guncelliycegik fakat temiz kurulum yapın dediler oyun fln yükledim net kotu olduğu için tekrar uğraşmak istemiyorum direkt w10dan yüklesemsikinti olur mu
hazır kurulu geldi hocam direkt 11 yukseltsem sıkıntı olmaz ınsTemiz kurulum her zaman daha iyidir, Windows 11'e geçerken yükseltme yapınca her Windows sürümünde olduğu gibi saçma sapan hatalar çıkabiliyor. Tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde. Gerçi baştan hatanız var neden gidip Windows 10 kurdunuz ki?
ne hatası çıkabiliyorTemiz kurulum her zaman daha iyidir, Windows 11'e geçerken yükseltme yapınca her Windows sürümünde olduğu gibi saçma sapan hatalar çıkabiliyor. Tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde. Gerçi baştan hatanız var neden gidip Windows 10 kurdunuz ki?
birde ssd de windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu yoksa tüm ayrılmış bölümleri silip mi kurmak gerek ? hangisi daha iyi olur?Temiz kurulum her zaman daha iyidir, Windows 11'e geçerken yükseltme yapınca her Windows sürümünde olduğu gibi saçma sapan hatalar çıkabiliyor. Tavsiye temiz kurulum yapmanız yönünde. Gerçi baştan hatanız var neden gidip Windows 10 kurdunuz ki?
hocam siz ne yaptınız direkt w10dan mi geçtiniz nasil bir sıkıntı vs var mi bende direkt w10dan gecicem bir sıkıntı yoksabirde ssd de windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu yoksa tüm ayrılmış bölümleri silip mi kurmak gerek ? hangisi daha iyi olur?
windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu12. nesil işlemcilere sahip bilgisayarlarda Windows 11 işletim sistemi olmalıdır.
hocam direkt 10dan güncellesem bisi olur mu12. nesil işlemcilere sahip bilgisayarlarda Windows 11 işletim sistemi olmalıdır.
windows için bölüm ayırmak gerekiyor mu
hocam direkt 10dan güncellesem bisi olur mu
Kafayı yedi pchocam siz ne yaptınız direkt w10dan mi geçtiniz nasil bir sıkıntı vs var mi bende direkt w10dan gecicem bir sıkıntı yoksa
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.