oyuna girerken dönmeye başlıyor hızlı dönüyor yani oyundan çıkınca direkt kesiliyorFanlar belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlar
yavaş mı dönüyor , hızlı mı
cs go indirdim mesela oyuna girerken dönmeye başlıyor oyundan çıkarken de direkt fanları kapanıyorÇalışması lazım tabiki ama son devirde dönüyorsa sıkıntı olabilir
Hangi fanlardan bahsediyorsunuz. İşlemci fanı kasa fanı, ekran kartı fanı ?oyuna girerken dönmeye başlıyor hızlı dönüyor yani oyundan çıkınca direkt kesiliyor
cs go indirdim mesela oyuna girerken dönmeye başlıyor oyundan çıkarken de direkt fanları kapanıyor
ekran kartı fanlarıHangi fanlardan bahsediyorsunuz. İşlemci fanı kasa fanı, ekran kartı fanı ?
İşlemci fanı, kasa fanı zaten sürekli aktif olarak çalışıyor fakat oyuna girerken ekran kartı fanının bırden bire hızlanarak çalışması beni tereddütte bıraktı o yüzden yazma gereksinimi duydum bir problem var mıdır acaba ?Hangi fanlardan bahsediyorsunuz. İşlemci fanı kasa fanı, ekran kartı fanı ?
Genelde oyun vb. Uygulama açıldığı zaman işlemci fanı direkt hızlanmaya başlar. Bu ekran kartında 0dB modu yoksa yaşadığınız şey normal.ekran kartı fanları
Biosun normal ayarları idealdir. Sessiz moda alabilirsin ama sıcaklıklar artabilir.anladım peki nasıl bunu ayarlayabilirim bilginiz var mı?
Ekran kartında sorun yoktur dimi hocam ben onu öğrensem yeterli zaten çalışması benim için herhangi bir sorun teşkil etmez zatenBiosun normal ayarları idealdir. Sessiz moda alabilirsin ama sıcaklıklar artabilir.
Hayır. Sorun yok hocam. Kafan rahat olsun.Ekran kartında sorun yoktur dimi hocam ben onu öğrensem yeterli zaten çalışması benim için herhangi bir sorun teşkil etmez zaten
benimde aynı girer girmez çalıştıEkran kartında sorun yoktur dimi hocam ben onu öğrensem yeterli zaten çalışması benim için herhangi bir sorun teşkil etmez zaten
anladım hocam bende display port aldım bitane monitörle yollamamışlar bozuk çıktı dpyi zorladım bir sorun çıkmaz umarımbenimde aynı girer girmez çalıştı
mandal gibi şeyi var dpi kablosunun sökerken bastırıp çıkarırsan sorun olmaz, takarken de fazla zırlama ekran kartını hareket ettiriyor çünküanladım hocam bende display port aldım bitane monitörle yollamamışlar bozuk çıktı dpyi zorladım bir sorun çıkmaz umarım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.