O ışık HDD LED olarak geçer. Yani kasadaki depolama biriminin çalıştığını veri okuyup yazdığını teyit eder 😉Dostlar Bu turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor neden acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 3288
teşekkürler hocam stres testi konuşmada bakmışsınız acaba test sonuçları vs iyi mi ssd 1300 yaziyor? umut hocamdan sagolsun çok yardım etti sizden dinlemekte güzel olur zamanınız varsaO ışık HDD LED olarak geçer. Yani kasadaki depolama biriminin çalıştığını veri okuyup yazdığını teyit eder 😉
Yani sıkıntı yok. Mesela disk çalışmadığı zaman o led yanmaz.
O ışık HDD LED olarak geçer. Yani kasadaki depolama biriminin çalıştığını veri okuyup yazdığını teyit eder 😉
Yani sıkıntı yok. Mesela disk çalışmadığı zaman o led yanmaz.
peki bu ne reis
m9 ile gelen Ufo o kank ModArt Levon bari msi kendi logosunu yansıtsaydı güzel olurduknk o isik bendede var nereden geliyor bilemiyorum
o ne knk bilmiyorimm9 ile gelen Ufo o kank ModArt Levon bari msi kendi logosunu yansıtsaydı güzel olurdu
O nereden yansıyor tam anlayamadım ki GPS var heralde kasalarda 🤣🤣peki bu ne reis
kasadaki mavi ışık, power ışığı sanırıımO nereden yansıyor tam anlayamadım ki GPS var heralde kasalarda 🤣🤣
sağdakiDostlar Bu turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor neden acaba?
Kanka bende de sağdaki o ampül görseli olan yer yanıyor diğeri yanmıyorDostlar Bu turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor neden acaba?
He evet mavi olan sağdaki de power ledkasadaki mavi ışık, power ışığı sanırıım
sağdaki
+ ve - uçları ters bağlanmıştır sistem çalışıyorsa sıkıntı etme 😁Kanka bende de sağdaki o ampül görseli olan yer yanıyor diğeri yanmıyor
seviyorum seni abi kaç sistem kaçırdım bu nasipmiş iyi oldu öğrenci evine yakışan cinsten sabahleyin de nazarı çıktı sağlam bir darbe yedi camdan kasa hayırlısı bakalım birşey olmaz umarım abi iyi akşamlar seviyoruz seni (bolkalp)+ ve - uçları ters bağlanmıştır sistem çalışıyorsa sıkıntı etme 😁
müsadenle bir soru daha soracağım abi bu sistemle oyuna girerken fanlar 2000 rpm ile dönüyor bir sıkıntı yaşatmaz dimi cs felan oynuyorum gpu sıcaklığı 45 50 arası zaten gerek var mı fanları çalıştırmama durumuna ?+ ve - uçları ters bağlanmıştır sistem çalışıyorsa sıkıntı etme 😁
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.