Evet arkadaslar bu sabah m9 sistem geldi fakat modem uzakta kalıyor aile binası hemen üst katta internet o yüzden ethernet cekemiyorum.ne yapmalıyım fp ürünler varsa gidip teknosa vatandan alıcam hemen
Kablosuz veriminiz çok düşer , ping sorunları ile karşı karşıya kalırsınız , modemin yerini değiştirin . yaklaştırın ya da router alıp routere kablo , routerden de pc ye kablo şeklinde uygulama yapın .Evet arkadaslar bu sabah m9 sistem geldi fakat modem uzakta kalıyor aile binası hemen üst katta internet o yüzden ethernet cekemiyorum.ne yapmalıyım fp ürünler varsa gidip teknosa vatandan alıcam hemen
Oppor eno 4 lite olması lazımTelefon modeliniz nedir?
Hız testi yapıp SS atabilir misiniz?
Şu an 14 15mb cıktı hız uploda da 5Oppor eno 4 lite olması lazım
300Router istiyorsunuz değil mi? Bütçeniz nedir?
300
Router ne kadar uzaklıga kadar çeker 5g var bide modemde
Router tam olarak ne oluyor nası bağlanıyor? Wifi yakalayıcım var yeni aldım fakat ethernet çıkışı yokRouter kullanmak daha mantıklı olacaktır. Eğer uygun hız çıkmış olsaydı USB WiFi adaptör almanızı önerecektim.
Modeme internet kablosu bağlayıp router cihazını da evinize koymanız gerekiyor. Kabloyu muhtemelen pencereden geçirirsiniz.
Bu arada modeme gelen internet hızı nedir?
Router tam olarak ne oluyor nası bağlanıyor? Wifi yakalayıcım var yeni aldım fakat ethernet çıkışı yok
Xiaomi mi wifi pro var bunu kullanamaz mıyım router olarakRouter modeme bağlanıyor ethernet kablosu ile. Daha sonra internete girmek için router bağlantısını kullanıyorsun. Yani modemde aldığı interneti kendisi de yayıyor.
Xiaomi mi wifi pro var bunu kullanamaz mıyım router olarak
Çok da iyi değil. Ne yapın edin kablo çekmeye çalışın derim.Xiaomi mi wifi pro var bunu kullanamaz mıyım router olarak
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.