Kaliteli marka. Gayet de şık duruyor.Dostlar bu kasayi düsündüm.
Sizce nasil bi kasa?
Iyi midir?
Lian li dynamic evo
Almayi düsünüyorum. O yäzden sorim dedimKaliteli marka. Gayet de şık duruyor.
Alabilirsin. Mesh kadar hava almasa da tatmin edecektir.Almayi düsünüyorum. O yäzden sorim dedim
Front glas panel , mesh eklicem. Adapter varAlabilirsin. Mesh kadar hava almasa da tatmin edecektir.
Video baya iyi geldi. Side aio daha iyi ve hem cou ve gpu airflow sayesinde güzel temp sagliyor. Sevdim bu kasayi. 4 yil sonra bi helios emekli eklicemEfsane kasadır, Mesh eklemene gerek yok.
Montaj yaparken bu videoyu baz al.
O zaten hocam. 10 corsair ql 120 mm fan varGüzel kasa ama fansız gelir. Fan ekleyip kullanmak sağlıklı olur
O zaman tadından yenmez şimdiden hayırlı olsunVideo baya iyi geldi. Side aio daha iyi ve hem cou ve gpu airflow sayesinde güzel temp sagliyor. Sevdim bu kasayi. 4 yil sonra bi helios emekli eklicem
O zaten hocam. 10 corsair ql 120 mm fan var
Sagol hocam. Siparis verdim. Pazartesi geliyorO zaman tadından yenmez şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Çok güzel kasa vallaSagol hocam. Siparis verdim. Pazartesi geliyor
Sagolasin.Hayırlı olsun. Çok güzel kasa valla
Keyif meselesi bence o kasada gerek kalmazMesh kit eklim mi ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.