Bak işte öyle yapanlara düzgün konuşmayacaksın.Usta donanım arşivinde bi adam var forumda satıyor dv6 yı 12k ya bunlar çıldırdı iyice
Bak işte öyle yapanlara düzgün konuşmayacaksın.Usta donanım arşivinde bi adam var forumda satıyor dv6 yı 12k ya bunlar çıldırdı iyice
Ban yiyoruz sonra bosverBak işte öyle yapanlara düzgün konuşmayacaksın.
Ben onlara bişey diyemem akıl fikir versin Allah ne diyimUsta donanım arşivinde bi adam var forumda satıyor dv6 yı 12k ya bunlar çıldırdı iyice
Kanka o satana ban atılmadıysa zaten Abdullah abiye yazıklar olsun.Ban yiyoruz sonra bosver
Bende senin gibiyim hocam. Al sat yapıyorum. Ama hem kârımı düşük tutuyorum, hemde montaj, kurulum, güncelleştirme gibi hizmetleride yanında veriyorum. Satış sonrası bile danışmanlık hizmeti veriyorum. 😂Eyw güzel kardeşim benimde çok üstüme gelindi al sat yaptığım için ama ben zaten kendimi biliyorum kimseye de kanıtlamak zorunda değilim 🙂 beni zaten tanıyan bilen biliyor Rabb'im de yardımcı oluyor çok şükür iyilik yaptıkça çoğalır ben gruplardaki herkese sevecen iyi yaklaşımda bulunuyorum öyle de devam edeceğim 🤗
Promosyonlu sistem satmak için İtopyayı darlayıp ikna ediyorsun vesayre ama birileri yine de drama çıkartabiliyor.Öyle valla yalancı diye iftira atarlarken iyi. Gelsinler 1 milyon TL keşşş çalışır. Daha iddiayı kabul eden çıkmadı 🤣🤣🤣
Bizim forumda saçma şeylerden ban atılmaz zaten daha o bahsettiğiniz tipler gelmedi buraya 🤣🤣Ban yiyoruz sonra bosver
Hocam fikirlerimizi belirtiyoruz al-satçı damgası yiyoruz direk Abdullah abi saçmalık yapıyor.Bizim forumda saçma şeylerden ban atılmaz zaten daha o bahsettiğiniz tipler gelmedi buraya 🤣🤣
Yazım kuralları ile alakalı oto düzenleme butonu fena olmaz ayrıca yazım kurallarından perma yemiş biri olarak modartpc forumuna böyle bir kural gelicek mi? yazım kuralları ile alakalı.Bizim forumda saçma şeylerden ban atılmaz zaten daha o bahsettiğiniz tipler gelmedi buraya 🤣🤣
Yok itopya da zaten sepete 2 tane eklenmiyor onu yaptılar 1 yıl oldu. Hazır sistemlerde sadece 1 tane alınabiliyor. Hepsiburada da kampanya dönemlerinde sepete ekleme limiti oluyor mesela.Promosyonlu sistem satmak için İtopyayı darlayıp ikna ediyorsun vesayre ama birileri yine de drama çıkartabiliyor.
Bu konuda senin hatan yok bana daha çok sitede ödeme sayfasına gelince recaptica çıkması gerektiğini düşünüyorum birileri illaha script yazmışdır.
Ayn öyle bizim gibiler için al sat bence fırsatçılık değil bende PC konusunda herkese destek veriyorum ücretsiz montaj bakım onarım arıza vs bakıyorum zerre para almıyorum hatta deri etiket imalatım olduğu için deri Maus pad de yanında Hediye Ediyorum 😅Bende senin gibiyim hocam. Al sat yapıyorum. Ama hem kârımı düşük tutuyorum, hemde montaj, kurulum, güncelleştirme gibi hizmetleride yanında veriyorum. Satış sonrası bile danışmanlık hizmeti veriyorum. 😂
Mesela bu sabah nöbetten çıktım, gebzeye kadar gittim Mert bayantemurun kasasını 10.500 den aldım, iki koliyi marmaraydan Sirkeciye kadar götürdüm. Şansıma Sirkeci durağında sıkıntı oldu yarım saat kadar bekledi Marmaray bende mecbur indim, tramvaya binerim dedim maraton varmış tramvaylar kapalı. En yakın metro durağına kadar o yükle yarım saat yürüdüm. Haliçten gayrettepeye, ordan metrobüsle incirliye, ordan minibüsle çamlıkahveye. Tüm bu süreçte sırtım, kollarım koptu. Eve geldikten 2 saat sonra sistemi 11 e sattım. Arkadaş aldı gitti, kurulum yaparken kaç defa aradı görüntülü görüştük, destek verdim. Bios güncellemesi, ram MHz arttırma vs hizmeti verdim. Yani bütün günüm çöp oldu. Ama 500 TL kazandım. Değdi mi dersen ? Bence değdi.
O konu hakkında bana yorum yaptırtmayın boş verin takmayın salın geçin abi.Hocam fikirlerimizi belirtiyoruz al-satçı damgası yiyoruz direk Abdullah abi saçmalık yapıyor.
Deri Mouse pad imalatın varsa bi link bıraksaydın hepsiburada vesayre gibi sitelerde satıyorsan...Ayn öyle bizim gibiler için al sat bence fırsatçılık değil bende PC konusunda herkese destek veriyorum ücretsiz montaj bakım onarım arıza vs bakıyorum zerre para almıyorum hatta deri etiket imalatım olduğu için deri Maus pad de yanında Hediye Ediyorum 😅
Yok pantolon etiket imalatım var ama aldığım derilerden uygun parçalar çıkıyor kendim yapıyorum haftasonu öyle sattığım sistemlerin yanında hediye ediyorum bundan para kazanılmaz olmaz be kardeşim 🙂Deri Mouse pad imalatın varsa bi link bıraksaydın hepsiburada vesayre gibi sitelerde satıyorsan...
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.