Sürpriz 😉😉Abi memlekete 1000stok anca yeter
Sürpriz 😉😉Abi memlekete 1000stok anca yeter
Ne diyossssun valla donanım arşivinin storysinde gördüm 30bin kişi linke girmiş yani 10da kişiden birisi bile alsa stok yetmezSürpriz 😉😉
Ayn cok aşırı talep vardı patlama yaşandı mağazalarda kuyruklar oluştu modart da da öyle olacaktırNe diyossssun valla donanım arşivinin storysinde gördüm 30bin kişi linke girmiş yani 10da kişiden birisi bile alsa stok yetmez
Hep öyle zaten bizde paylaşıyoruz daha video izlenmesi işlenmeden yani videodaki reklamı atlamadan linke basıyorlar. Anlık 10.000 kişi falan oluyor.Ne diyossssun valla donanım arşivinin storysinde gördüm 30bin kişi linke girmiş yani 10da kişiden birisi bile alsa stok yetmez
Ayn öyle ama güzel bişey bu bence reis sistemi izlesin beğensin vs ondan sonra alsınHep öyle zaten bizde paylaşıyoruz daha video izlenmesi işlenmeden yani videodaki reklamı atlamadan linke basıyorlar. Anlık 10.000 kişi falan oluyor.
Youtube da reklam atlamadan videodan çıkarsa kullanıcı youtube onu izlenmiş saymıyor aslında bu 1 saat sonra link eklenecek muhabbeti de biraz izlenmeye katkı sağlıyor.
İyi güzel de dağdaki çobana haber gidiyor. Site bırakmıyor milletAyn öyle ama güzel bişey bu bence reis sistemi izlesin beğensin vs ondan sonra alsın
1 saat muhabbeti saçma gelmeye başladı ilk hemen gelenler alsınHep öyle zaten bizde paylaşıyoruz daha video izlenmesi işlenmeden yani videodaki reklamı atlamadan linke basıyorlar. Anlık 10.000 kişi falan oluyor.
Youtube da reklam atlamadan videodan çıkarsa kullanıcı youtube onu izlenmiş saymıyor aslında bu 1 saat sonra link eklenecek muhabbeti de biraz izlenmeye katkı sağlıyor.
30 bin aktif tık alan durumda 300 stok yeter mi senceİyi güzel de dağdaki çobana haber gidiyor. Site bırakmıyor millet
Hocam 1 saat kuralı olmazsa o anlık düşer.30 bin aktif tık alan durumda 300 stok yeter mi sence
1 saat kuralı olmazsa da kimse izlemeden etmeden direk alıp geçip gidiyor onca heves onca çaba boşa gitmiş oluyor alan kişi izlesin baksın görsün içine sinsin alsınHocam 1 saat kuralı olmazsa o anlık düşer.
1 saat sonra koyduğu için linki anlık tıklanma aşırı fazla oluyor almak isteyen zor alıyor.
Bunu zamanında donanıma arşivi forumda yazmıştım. Bize kalkıp yalan stok adedi veriyorsunuz o adetlerin satıldığına inanmıyoruz diyenler oluyordu.30 bin aktif tık alan durumda 300 stok yeter mi sence
Hocam alan kişi muhtemelen hevesle o sistemi bekliyor olur böyle kişiler zaten 5 gün öncesinden 50 tane rehber videosu vesaire izleyerek deneyim elde eder (ihtiyaçdan almak isteyenler için lafım).1 saat kuralı olmazsa da kimse izlemeden etmeden direk alıp geçip gidiyor onca heves onca çaba boşa gitmiş oluyor alan kişi izlesin baksın görsün içine sinsin alsın
Ayn öyle kral vaad edilen stoğu vermek zorundalar mümkün değil sahtekarlık olur bu ben oyun vs yapıldığını düşünmüyorum gayet verilen stokların hepsi de tükendi umarım sende bu kadar hızlı olmaz da alırım dicem ama oda gider tabiki umarım üst seviye sistemi alır çekilirim kenaraBunu zamanında donanıma arşivi forumda yazmıştım. Bize kalkıp yalan stok adedi veriyorsunuz o adetlerin satıldığına inanmıyoruz diyenler oluyordu.
Videoda adet söylüyorsak yasal olarak o adetin satılması lazım hem de o fiyattan yoksa bu suça girer maliye hem bana hem de satıcıya ceza keser.
Ama bazıları inanmıyor bende 1 milyon tl'sine iddiaya girin diyorum noter huzurunda hem de Sonra sesleri kesiliyor.
Stok vermediğimiz videolarda fiyat garantisi de olmaz. Bende zamanında öyle videolar çektim ama artık yapmıyorum. O yüzden Vatan'la ve farklı yerlerle çalışmayı durdurdum.
Eskiden 5-10k stoklu sistemler çıkardık ama son 2 yıldır durumlar çok sıkıntılı maalesef.
Bunu kaçırdın mı sen kral?Ayn öyle kral vaad edilen stoğu vermek zorundalar mümkün değil sahtekarlık olur bu ben oyun vs yapıldığını düşünmüyorum gayet verilen stokların hepsi de tükendi umarım sende bu kadar hızlı olmaz da alırım dicem ama oda gider tabiki umarım üst seviye sistemi alır çekilirim kenara
1 saat kuralı kalkmalı yanı adam sipariş etsin kullansın 2 hafta koşulsuz iade hakkı var sonuçtaHocam alan kişi muhtemelen hevesle o sistemi bekliyor olur böyle kişiler zaten 5 gün öncesinden 50 tane rehber videosu vesaire izleyerek deneyim elde eder (ihtiyaçdan almak isteyenler için lafım).
Açıklamada yazan donanım parçalarına 5 dakika göz gezdirerek içine sindirebilir o sistemi o kadar zor birşey değil bana göre çok saçma 1 saat kuralı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.