Evet alamadım benim için önemli değil alsaydım da zaten 9500 den verecektim düşük bütçeli sistemler de fazla koymuyorum ben ihtiyacı olanlar alsın diyeBunu kaçırdın mı sen kral?
Evet alamadım benim için önemli değil alsaydım da zaten 9500 den verecektim düşük bütçeli sistemler de fazla koymuyorum ben ihtiyacı olanlar alsın diyeBunu kaçırdın mı sen kral?
Ya kankam zaten alan adamın içine sinmese o sistemi niye alsın mantıken.1 saat kuralı kalkmalı yanı adam sipariş etsin kullansın 2 hafta koşulsuz iade hakkı var sonuçta
yok zaten seni biliyorum da öncekini kaçtan verdin pchocasininkini?Evet alamadım benim için önemli değil alsaydım da zaten 9500 den verecektim düşük bütçeli sistemler de fazla koymuyorum ben ihtiyacı olanlar alsın diye
Ben ödeme yerinde patladimBunu kaçırdın mı sen kral?
Kasa kalsın airflow konusunda sıcak kutu olarak tanımlandıktan sonra zorla flow serisini çıkarttılar.Kral böyle bişey gelir mi senden ne dersin
Aynı fiyattan verdim bugün onuda ihtiyaç sahibi bir kardeşime temiz biriydi geldi tanıştımyok zaten seni biliyorum da öncekini kaçtan verdin pchocasininkini?
Ödeme yapılıyor dedi kaldı para de çekmediBen ödeme yerinde patladim Ekli dosyayı görüntüle 771
Hocam sen harbi iyi adamsın ha helal olsun.Aynı fiyattan verdim bugün onuda ihtiyaç sahibi bir kardeşime temiz biriydi geldi tanıştım
Vay be üzüldüm şans bidakine hayırlısı olsun.Ödeme yapılıyor dedi kaldı para de çekmedi
Noter olayına gidecek varsa Levon Kripto paralardan kazandığına kıyasla bu olaydan çok daha karlı çıkacaktır.Bunu zamanında donanıma arşivi forumda yazmıştım. Bize kalkıp yalan stok adedi veriyorsunuz o adetlerin satıldığına inanmıyoruz diyenler oluyordu.
Videoda adet söylüyorsak yasal olarak o adetin satılması lazım hem de o fiyattan yoksa bu suça girer maliye hem bana hem de satıcıya ceza keser.
Ama bazıları inanmıyor bende 1 milyon tl'sine iddiaya girin diyorum noter huzurunda hem de Sonra sesleri kesiliyor.
Stok vermediğimiz videolarda fiyat garantisi de olmaz. Bende zamanında öyle videolar çektim ama artık yapmıyorum. O yüzden Vatan'la ve farklı yerlerle çalışmayı durdurdum.
Eskiden 5-10k stoklu sistemler çıkardık ama son 2 yıldır durumlar çok sıkıntılı maalesef.
Eyw güzel kardeşim benimde çok üstüme gelindi al sat yaptığım için ama ben zaten kendimi biliyorum kimseye de kanıtlamak zorunda değilim 🙂 beni zaten tanıyan bilen biliyor Rabb'im de yardımcı oluyor çok şükür iyilik yaptıkça çoğalır ben gruplardaki herkese sevecen iyi yaklaşımda bulunuyorum öyle de devam edeceğim 🤗Hocam sen harbi iyi adamsın ha helal olsun.
Öyle valla yalancı diye iftira atarlarken iyi. Gelsinler 1 milyon TL keşşş çalışır. Daha iddiayı kabul eden çıkmadı 🤣🤣🤣Noter olayına gidecek varsa Levon Kripto paralardan kazandığına kıyasla bu olaydan çok daha karlı çıkacaktır.
Bak hocam al-satı fırsatçılık zannedenler var ha bazı yerlerde evet fırsatçılık ama senin gibi yapanlar için fırsatçı denilemez bence ya senin en fazla koyacağın kâr 1k desek zaten yine f/p oluyor bu sistem bişey değişmiyor alamayıp içinde kalan için tekrar bir fırsat oluyor.Allah yolunu açık etsin her daim böyle ol.Eyw güzel kardeşim benimde çok üstüme gelindi al sat yaptığım için ama ben zaten kendimi biliyorum kimseye de kanıtlamak zorunda değilim 🙂 beni zaten tanıyan bilen biliyor Rabb'im de yardımcı oluyor çok şükür iyilik yaptıkça çoğalır ben gruplardaki herkese sevecen iyi yaklaşımda bulunuyorum öyle de devam edeceğim 🤗
Usta donanım arşivinde bi adam var forumda satıyor dv6 yı 12k ya bunlar çıldırdı iyiceEyw güzel kardeşim benimde çok üstüme gelindi al sat yaptığım için ama ben zaten kendimi biliyorum kimseye de kanıtlamak zorunda değilim 🙂 beni zaten tanıyan bilen biliyor Rabb'im de yardımcı oluyor çok şükür iyilik yaptıkça çoğalır ben gruplardaki herkese sevecen iyi yaklaşımda bulunuyorum öyle de devam edeceğim 🤗
Eyw kardeşim teşekkür ederimBak hocam al-satı fırsatçılık zannedenler var ha bazı yerlerde evet fırsatçılık ama senin gibi yapanlar için fırsatçı denilemez bence ya senin en fazla koyacağın kâr 1k desek zaten yine f/p oluyor bu sistem bişey değişmiyor alamayıp içinde kalan için tekrar bir fırsat oluyor.Allah yolunu açık etsin her daim böyle ol.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.