Bütçenizi belirtin ek olarak müzik için mi yoksa oyun için mi ?Kulakiçi kulaklık öneriniz var mı?
Kablolu olursa daha iyi olur.
Bütçe sınırlaması yok. Böyle dedim diye çok uçmayın. Hem müzik hem oyun için.Bütçenizi belirtin ek olarak müzik için mi yoksa oyun için mi ?
JBL c100si kulaklığı tam 7 kez aldım 7.bugün bozuldu. Ben mi hoyrat kullanıyorum bilmiyorum. Gerçi bir tanesi 2 yıl dayanmıştı. Bir daha almayı düşünmüyorum. İkinciyi beğendim gibi siz kullandınız mı? Ya da alacak olsanız hangisini alırdınız?Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Tasarımı değişik ve beğenemedim daha sade bir öneriniz var mı?
2. olanı tercih ederdim. Daha önce kullanmadım.JBL c100si kulaklığı tam 7 kez aldım 7.bugün bozuldu. Ben mi hoyrat kullanıyorum bilmiyorum. Gerçi bir tanesi 2 yıl dayanmıştı. Bir daha almayı düşünmüyorum. İkinciyi beğendim gibi siz kullandınız mı? Ya da alacak olsanız hangisini alırdınız?
Bu kulaklığı kullanıyorum nerdeyse 3 yıl olacak hiçbir sıkıntısı yok. Ondan önce de samsungun vardı onu da 4 yıl kullandım.JBL c100si kulaklığı tam 7 kez aldım 7.bugün bozuldu. Ben mi hoyrat kullanıyorum bilmiyorum. Gerçi bir tanesi 2 yıl dayanmıştı. Bir daha almayı düşünmüyorum. İkinciyi beğendim gibi siz kullandınız mı? Ya da alacak olsanız hangisini alırdınız?
DA hikayesinde gördüm ama kablolu değil. Kullandın mı sen bunu?Şuan indirimde diye atıyorum
Link Removed
Biraz şans işi ama benimki hor kullanmaktan tabi. Samsung kulaklığın linkini atar mısınız?Bu kulaklığı kullanıyorum nerdeyse 3 yıl olacak hiçbir sıkıntısı yok. Ondan önce de samsungun vardı onu da 4 yıl kullandım.
Arkadaşım kullanıyor. MemnunDA hikayesinde gördüm ama kablolu değil. Kullandın mı sen bunu?
Çok zaman geçti üstünden, telefonu alırken yanında vermişlerdi. Marka modelini bilmiyorum.Biraz şans işi ama benimki hor kullanmaktan tabi. Samsung kulaklığın linkini atar mısınız?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.