Türktelekom altyapısı var bulunduğum yerde ben de Kablonet ile abonelik başlattım ama Türktelekom ekibi adresi dopru verdiğim halde portu başka yere açmış. Adres kesinlikle doğru. Kabloneti aradım, ekip genel altyapı arızası diye kayıt düşmüş. Yani internet altyapı genel bakımı var diyorlar. Ben de bulunduğum binada herkes Türktelekom altyapısından internet kullanıyor (farklı firmalardan) ve kimsenin arızası yok dediğimde kanlonet müşteri temsilcisi şaşırdı.
Buradan şu sonucu çıkardım Türktelekom saha akibi işini ya sallamıyor ya da başka firmadan aldım diye interneti bağlamıyor. Ben de kabloneti aradım durumu izah ettim ve şikayet ettim, onlarda Türktelkom bölge müdürlüğüne durumu ileteceklerini söylediler.
Şimdi ben bu işi nasıl çözerim arkadaşlar. Bana bu konuda akıl verecek var mı?
2 hafta oldu neredeyse 2023 yılında bilişim çağında böyle bir mağduriyet yaşatmaları ise tamamen ayıp.
Buradan şu sonucu çıkardım Türktelekom saha akibi işini ya sallamıyor ya da başka firmadan aldım diye interneti bağlamıyor. Ben de kabloneti aradım durumu izah ettim ve şikayet ettim, onlarda Türktelkom bölge müdürlüğüne durumu ileteceklerini söylediler.
Şimdi ben bu işi nasıl çözerim arkadaşlar. Bana bu konuda akıl verecek var mı?
2 hafta oldu neredeyse 2023 yılında bilişim çağında böyle bir mağduriyet yaşatmaları ise tamamen ayıp.