Sizde başlangıçta sorun olmadığı için bi format atın E.kartının en son sürücüsünü indirn ve yükleyin Başka bi şeyde yüklemeyin ve bi deneyin.hocam temiz format derken nasıl yani
en iysi pcyi satmak
Sizde başlangıçta sorun olmadığı için bi format atın E.kartının en son sürücüsünü indirn ve yükleyin Başka bi şeyde yüklemeyin ve bi deneyin.hocam temiz format derken nasıl yani
en iysi pcyi satmak
formatı direkt ayarldan atıyorum hocma bi sıkıntı olmaz dimiSizde başlangıçta sorun olmadığı için bi format atın E.kartının en son sürücüsünü indirn ve yükleyin Başka bi şeyde yüklemeyin ve bi deneyin.
ederi nedir hocam asus 6650 xt 16 3600 mhz ram rampage voyager 750 watt kasa 500 m2 ssd PRIME H610M-R D4 anakartburda vakit kaybetmen hata koy ilana hemen
Flashdisk ile atma imkanınız varsa onunla atın Daha sağlıklı olur.formatı direkt ayarldan atıyorum hocma bi sıkıntı olmaz dimi
ederi nedir hocam asus 6650 xt 16 3600 mhz ram rampage voyager 750 watt kasa 500 m2 ssd PRIME H610M-R D4 anakart
windows 11 hocam sizce yoksa 10muFlashdisk ile atma imkanınız varsa onunla atın Daha sağlıklı olur.
bayagı guzel bencede11 ,oturdu diyorlar iyice.Yani stabil ve sorunsuz olmuş.
hocam acaba işlemci ısınıdıg içinmi böyle11 ,oturdu diyorlar iyice.Yani stabil ve sorunsuz olmuş.
Ben sana onu başta söylemiştim zaten. İlk aldığında belki havalar serindi bu kadar ısınmıyordu.hocam acaba işlemci ısınıdıg içinmi böyle
temperlı cam var onu çıkarımda yerde olduug için ayagım falan değebilirz bazen en iyis 600 700 e soğutucu almak dimi hocamBen sana onu başta söylemiştim zaten. İlk aldığında belki havalar serindi bu kadar ısınmıyordu.
Zaten aslında 12400F gibi bi işlemciyi stok soğutucu ile kullanmak pek doğru değil Kasanın yan kapağını açarak denedinmi hiç Bi dene istersen.
alırım bunu hocamAynen öyle. Misal şu.
Ama biraz daha ilave edip şunu alabilirsen,tadından yenmez.
Aynen öyle. Misal şu.
Ama biraz daha ilave edip şunu alabilirsen,tadından yenmez.
hocam şimdi biri ile konuştum ondada aynı işlemci var ekran kartı 3070 stok fan 380 420 fps dedi max ayarhocam machun çıkıyor dimi
RTX 3070 sendeki 6650XT den epey daha iyidir ama. İşlemci sıcaklkları nasılmış,peki.hocam şimdi biri ile konuştum ondada aynı işlemci var ekran kartı 3070 stok fan 380 420 fps dedi max ayar
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.