Herkese selamlar. Bugün sizler için HyperX Alloy MKW100 Gaming Klavye inceleyeceğiz. Hatalar affola diyip konumuza geçelim.
- Bilek Desteği
- Hyperx Tebrik Kartı
- Kullanım Kılavuzu
● Fn+F12 kombinasyonu ile Game Mode açılıyor. Bu sayede Windows tuşu, yapışkan tuşlar gibi sizi oyunun dışına atacak tuşlar devre dışı kalıyor.
● Tuş dizilimi İngilizce Q'dur. Tuşların yerlerini ezbere bildiğimden sıkıntı çıkartmadı.
● Büyük Shift ve Küçük Enter ile geliyor.
● Üst taraf fırçalanmış alüminyum ile kaplı, hissiyatı güzel. Ayrıca kablo da kumaş kaplı ve gayet kalın.
● Yazılımsal olarak gayet başarılı. İstediğiniz tuşa istediğiniz rengi atayabilirsiniz.
■ Gelelim bilek desteğine. Bu konuda zayıf kalıyor. Sert plastik malzeme. Dandik duruyor ve aşağıda kalıyor. Ben bilek desteği olmadan kullandığım için bana sorun yok ama bilek desteği kullanan varsa eksi bir etken.
Değerlendirmelerim bu şekilde. İyi Forumlar Dilerim.
- Kutu tasarımı şık duruyor;
- Kutu içeriği sade tutulmuş:
- Bilek Desteği
- Hyperx Tebrik Kartı
- Kullanım Kılavuzu
- Üründe TTC-k Switch kullanılmış;
- Tuşların basım hissiyatı gayet tatmin edici ve smooth. CherryMX'den eksik yanı yok desem yeridir. Sesi çok değil, yerinde;
- Işıklandırması gayet doygun;
● Fn+F12 kombinasyonu ile Game Mode açılıyor. Bu sayede Windows tuşu, yapışkan tuşlar gibi sizi oyunun dışına atacak tuşlar devre dışı kalıyor.
● Tuş dizilimi İngilizce Q'dur. Tuşların yerlerini ezbere bildiğimden sıkıntı çıkartmadı.
● Büyük Shift ve Küçük Enter ile geliyor.
● Üst taraf fırçalanmış alüminyum ile kaplı, hissiyatı güzel. Ayrıca kablo da kumaş kaplı ve gayet kalın.
● Yazılımsal olarak gayet başarılı. İstediğiniz tuşa istediğiniz rengi atayabilirsiniz.
■ Gelelim bilek desteğine. Bu konuda zayıf kalıyor. Sert plastik malzeme. Dandik duruyor ve aşağıda kalıyor. Ben bilek desteği olmadan kullandığım için bana sorun yok ama bilek desteği kullanan varsa eksi bir etken.
Değerlendirmelerim bu şekilde. İyi Forumlar Dilerim.
Son düzenleme: