Renk olarak mı yoksa tasarım olarak mı?Kesinlikle lazımdı. Hayırlı olsun.
Tema değişikliğine gidilebilir. Daha keskin bir temayı tercih ederdim
Her ikisi de hocamRenk olarak mı yoksa tasarım olarak mı?
bence tasarımda değişikliğe gidilebilir uzaktan bakıldığında sayfayı görmeden ModArt forum olduğu anlaşılmalı. Şuanki tasarımı bana çok güzel gelmedi özgün ve sade olmasını tercih ederim.Renk olarak mı yoksa tasarım olarak mı?
Üstte gece modu,temalar vesayre daha varmış ilk başta tek tema sanmıştım.bence tasarımda değişikliğe gidilebilir uzaktan bakıldığında sayfayı görmeden ModArt forum olduğu anlaşılmalı. Şuanki tasarımı bana çok güzel gelmedi özgün ve sade olmasını tercih ederim.
1 kWh elektrik 1.40 tl haberin olsun.Fotomda ampul oldu valla ben yapmadım
Bence temaları ikiden fazla yapmak(koyu ve açık) bana yanlış geliyor yukarıda bahsettiğim marka bilinirliğini düşürüyor. Aynı şekilde bence arkadaki fotoğrafın değiştirilebiliyor olması yenilikten ziyade zararlı bir şey.Üstte gece modu,temalar vesayre daha varmış ilk başta tek tema sanmıştım.
Arka planı koyulaştıracağım o zaman daha keskin hatlar ortaya çıkacak.Her ikisi de hocam
Evet o kısımdaki simgeyi gece modu simgesi ile değiştiricem daha anlaşılır olacak. Renk olayını ise sabite bağlamak istiyorum yani kullanıcılar renk değiştiremesin. Veya dileyen değiştirse mi bilemedimÜstte gece modu,temalar vesayre daha varmış ilk başta tek tema sanmıştım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.