Selam arkadaşlar.
Legion 5 15IRX10 Intel Core I7 13650HX 32GB 1tb SSD Rtx 5060 (115W) 15.3" Wuxga (1920X1200)
ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W
HP Omen 16 Ryzen AI 9 365 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX5070 - 115W
Öncelikle aklımdaki cihaz HP Omen'e denk gelene kadar Legion 5 olmuştu ve Asus kafamı karıştırmıştı şimdide Omen rahat durmuyor.
Fiyat olarak hepsi aynı neredeyse.
Omen ekran kartı ile öne geçiyor.
Tercihimi ne yönde yapmalıyım siz dostlara danışmak istiyorum.
Chatgpt ye kalırsa HP Omen diyor
Kısaca planladığım rutinimden bahsedeyim.
Oyunlar gelelim ( PC tarafında 2013 den bu yana oyun oynamadım.)
PUBG / Pubg Mobile Emülatör üzerinden
Battlefield 6 REDSEC Battle Royal modu yeni çıktı ücretsiz.
Valorant - aim geliştirmek için tercihim.
LOL - boş vakitlerimde 3-5 maç.
GTA Five - satınalabilirim RP için.
Forza
Keyfi bir şekilde yayın açmak gibi bir niyetim var para kazanmak gibi ünlü olmak meselesi değil.
Mobil tarafta uzun yıllardır. Pubg mobile oynuyorum şu 1-2 aydır ara verdim cihazımı sattığım için.
LOL Wild Rift ile LOL'ü öğrenmiş oldum PC LoL daha zor onu fark ettim en azından benim için kontrol kombo vs.
Mobil cihazın laptop'a hdmi video card vs ile aktarıp mobil oyun yayınlarıda yapmayı düşünüyorum
İki tarafıda farklı platformlarda planlıyorum.
PC tarafı daha zor bu işte sohbet edebileceğim ekip olabileceğim eğlenceli bir şekilde zaman geçirmek için dostlara ihtiyaç olacak.
Legion 5 15IRX10 Intel Core I7 13650HX 32GB 1tb SSD Rtx 5060 (115W) 15.3" Wuxga (1920X1200)
ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W
HP Omen 16 Ryzen AI 9 365 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX5070 - 115W
Öncelikle aklımdaki cihaz HP Omen'e denk gelene kadar Legion 5 olmuştu ve Asus kafamı karıştırmıştı şimdide Omen rahat durmuyor.
Fiyat olarak hepsi aynı neredeyse.
Omen ekran kartı ile öne geçiyor.
Tercihimi ne yönde yapmalıyım siz dostlara danışmak istiyorum.
Chatgpt ye kalırsa HP Omen diyor
Kısaca planladığım rutinimden bahsedeyim.
Oyunlar gelelim ( PC tarafında 2013 den bu yana oyun oynamadım.)
PUBG / Pubg Mobile Emülatör üzerinden
Battlefield 6 REDSEC Battle Royal modu yeni çıktı ücretsiz.
Valorant - aim geliştirmek için tercihim.
LOL - boş vakitlerimde 3-5 maç.
GTA Five - satınalabilirim RP için.
Forza
Keyfi bir şekilde yayın açmak gibi bir niyetim var para kazanmak gibi ünlü olmak meselesi değil.
Mobil tarafta uzun yıllardır. Pubg mobile oynuyorum şu 1-2 aydır ara verdim cihazımı sattığım için.
LOL Wild Rift ile LOL'ü öğrenmiş oldum PC LoL daha zor onu fark ettim en azından benim için kontrol kombo vs.
Mobil cihazın laptop'a hdmi video card vs ile aktarıp mobil oyun yayınlarıda yapmayı düşünüyorum
İki tarafıda farklı platformlarda planlıyorum.
PC tarafı daha zor bu işte sohbet edebileceğim ekip olabileceğim eğlenceli bir şekilde zaman geçirmek için dostlara ihtiyaç olacak.