PythonoX Dostum konu sahibi için önemli demek ki böyle bir başlık açmış. Anlamsız demek bence kaba olmuş lütfen o cümleni sil.Ne tür bir güvenlik? Cok basit anlamsız bir konu?
Yok yanlış anladınız? Anlamsız derken cümleyi anlayamadım tekrar düzeltirmisin gibisinden bahsetme yaptım yanlış anladıldı ise kusura bakmayın.PythonoX Dostum konu sahibi için önemli demek ki böyle bir başlık açmış. Anlamsız demek bence kaba olmuş lütfen o cümleni sil.
Arkadaş modemler hakkında bilgili olmayabilir. Kendisini doğru bir şekilde yönlendirmek ve destek olmak gerekirken anlamsız demek haksızlık olur. Haksız mıyıım?
İşte yanlış bir cümle bazen kırıcı oluyor arkadaşta alınmış doğal olarak bizde okuyunca aynı tepki oldu.Yok yanlış anladınız? Anlamsız derken cümleyi anlayamadım tekrar düzeltirmisin gibisinden bahsetme yaptım yanlış anladıldı ise kusura bakmayın.
black-man Konuyu detaylandırırsan ço kdaha iyi olur. Bak diğer kullanıcılar soruyor ne tür güvenlik düzeyi lazım diye.Bütçe: 3500
Güvenlik amaçlı modem önerisi alabilir miyim şimdiden teşekkürler.
black-man Konuyu detaylandırırsan ço kdaha iyi olur. Bak diğer kullanıcılar soruyor ne tür güvenlik düzeyi lazım diye.
Yani şifre koruması mı olacak hacklenmeye karşı daha üst düzey korumalı bir modem mi olsun istiyorsun gibi gibi detaylar lazım.
öncelikle konuyu açıkça anlatamadığım için özür dilerim. şöyle analatayım kablosuz olarak wpa korumalı malware dos, ddos korumalı hani routerlarda oluyor ya üst düzey güvenlik önlemleri buna sahip bir modem tavsiyesi istiyorum.Yok yanlış anladınız? Anlamsız derken cümleyi anlayamadım tekrar düzeltirmisin gibisinden bahsetme yaptım yanlış anladıldı ise kusura bakmayın.
Benim kullandığım Asus AX86U cihazında bu tür korumalar mevcut ama fiyatı maalesef pahalı. Daha uygun bu korumaları sağlayan cihazlar vardır diğer arkadaşlar yardımcı olur muhakkak.öncelikle konuyu açıkça anlatamadığım için özür dilerim. şöyle analatayım kablosuz olarak wpa korumalı malware dos, ddos korumalı hani routerlarda oluyor ya üst düzey güvenlik önlemleri buna sahip bir modem tavsiyesi istiyorum.
hocam dediğiniz routermışBenim kullandığım Asus AX86U cihazında bu tür korumalar mevcut ama fiyatı maalesef pahalı. Daha uygun bu korumaları sağlayan cihazlar vardır diğer arkadaşlar yardımcı olur muhakkak.
Link Removedhocam dediğiniz routermış
Onu modem gibi de kullanabiliyorsun merak etme ama tek fark adsl desteği yok maalesef yani telefon hattı girişi yok. Fiber hatta sahip olanlar kullanabiliyor.hocam dediğiniz routermış
hocam modem istiyorum bu işin uzman markasıda netgeardır.Link Removed
TP-Link harici önermem. Eğer router istiyorsanız.
malum şehir merkezinde yaşamamıza rağmen en fazla 82 alıyorum.Onu modem gibi de kullanabiliyorsun merak etme ama tek fark adsl desteği yok maalesef yani telefon hattı girişi yok. Fiber hatta sahip olanlar kullanabiliyor.
İşin uzmanı bence FritizBoxhocam modem istiyorum bu işin uzman markasıda netgeardır.
malum şehir merkezinde yaşamamıza rağmen en fazla 82 alıyorum.
Link RemovedLink Removed
Link Removed
Link Removed
TP-Link harici önermem. Eğer router istiyorsanız.
modem istiyorum hocamİşin uzmanı bence FritizBox
Modem mi? Router mı? Altyapınız fiber ise router? Dsl ise Modem?
router ayrıyetten alacağımİşin uzmanı bence FritizBox
Modem mi? Router mı? Altyapınız fiber ise router? Dsl ise Modem?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.