Neler yeni

Alınır Gaming laptopu bakıyorum varmı tavsiye verecek olan

Anyturtle2

Aktif Üye
Uzman
Konular
4
ModArt Kredi
0
Bütçe
1 TL
Gaming laptop önerisi veren olur mu ya? Çok muallakta kaldım.

Nixonsboy1

Yeni Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
valla hocam piyasa uçmuş gitmiş durumda ama ben geçenlerde üşenmedim öncesinde bütün laptopları özeliklerini merak edip iyice araştırdım. en sonunda karar verdim bir çok özeliği barındıran excalibur g915 aldım bir süredir kullanıyorum.

içinde rtx 50 serisi bi kart var, performans olarak zaten şu an üzmesi imkansız her şeyi ultrada açıyor. benim en çok hoşuma giden alüminyum tasarım olması ve ince yapısı oldu, öyle kaba saba oyuncu laptopları gibi durmuyor masada. soğutma mevzusuna gelince, hani buz gibi diyemem laptop sonuçta ama eski modeller gibi fanlar çok ses yapmıyor daha dengeli bi ses seviyesi var. 140.000 mm geniş ısı dağıtım alanı olduğu için ısıyı tek bir alanda toplamaz. ısıyı geniş alana yayıyor ve iki tane fanı olduğu için sıcak havayı dışarıya atıyor.

ekran tarafında 165hz olması zaten şarttı artık, akıcılık baya iyi. parlaklığı 350 nit civarıydı galiba, güneşli odada bile rahat ettiriyor o açıdan sıkıntı yok. hem işe götüreyim hem akşam oyun atayım diyorsan o dengeyi kurmuşlar.

tabii bütçene göre farklı seçenekler de vardır ama rtx 50 serisi bi kartla güncel bi cihaz olsun diyorsan listene ekle derim bi bak istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.