Selamlar arkadaşlar, tavsiyeler üzerine KTC H27E6 320Hz monitörü satın aldım ve kurulumunu tamamladım. Ghosting çok az düzeyde, onu sorun etmiyorum ama ekran renkleri sanki biraz sarımsı gibi geldi. Belki de eski monitörüm olan Samsung Odyssey G4 (240Hz, 1080p) gerçek beyaz vermiyordu ve gözüm ona alıştı, tam emin değilim.
Ayrıca bir miktar IPS glow mevcut ve siyah performansını pek beğenmedim.
Köşelerden ışık sızması da var gibi duruyor. Sizce bu durumlar iade etmeye değer mi yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim?
Mesela oyunun chat kısmını sol alta alıyorum koyu tonda gözüküyor ama sol alta eğildiğimde bu durum ortadan kalkıyor. IPS glowdan kaynaklanıyor sanırım.
Konuyla ilgili birkaç video ve fotoğraf ekledim sizce ne yapmalıyım? Telefonla çektim fotoğrafları ancak telefondaki kadar ışık yansıması mevcut değildir fotoğraflarda öyle çıkmış bilginiz olsun. Her iki monitör de IPS panel.
KTC için IPS glow normal kabul edilebilir düzeyde mi?
Soldaki Samsung sağdaki KTC.
KTC ışık sızması + IPS glow.
Ayrıca bir miktar IPS glow mevcut ve siyah performansını pek beğenmedim.
Köşelerden ışık sızması da var gibi duruyor. Sizce bu durumlar iade etmeye değer mi yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim?
Mesela oyunun chat kısmını sol alta alıyorum koyu tonda gözüküyor ama sol alta eğildiğimde bu durum ortadan kalkıyor. IPS glowdan kaynaklanıyor sanırım.
Konuyla ilgili birkaç video ve fotoğraf ekledim sizce ne yapmalıyım? Telefonla çektim fotoğrafları ancak telefondaki kadar ışık yansıması mevcut değildir fotoğraflarda öyle çıkmış bilginiz olsun. Her iki monitör de IPS panel.
KTC için IPS glow normal kabul edilebilir düzeyde mi?
Soldaki Samsung sağdaki KTC.
KTC ışık sızması + IPS glow.