Açılışta usb belleği seçip baslatman gerekMerhaba bilgisayar açılınca bu ekran geliyor. Gidip usb bellek aldım ve bilgisayarcıya kurdurdum usb içine. Eve gelip pc takınca bişey olmuyor. Özellikle sordum tak kendisi başlar dedi Ekli dosyayı görüntüle 1661
Hocam öyle bir ekran gelmiyor ki açma tuşuna basınca direkt burası geliyor.Açılışta usb belleği seçip baslatman gerek
Sadece esc in 5 seconds diyor 4 3 2 1 deyip 1 de kalıyor o kısımHocam öyle bir ekran gelmiyor ki açma tuşuna basınca direkt burası geliyor.
3 seçenek var kapat,açma tuşuna bastığında f8, veya f12 bunlardan olmazsa del tuşuna 3 veya 4 kez bas oradaki ekrandan da usb belleği seçmen yeterli olucaktırHocam öyle bir ekran gelmiyor ki açma tuşuna basınca direkt burası geliyor.
Hocam f11 miş MSİ da şimdi netten bakıp açtım3 seçenek var kapat,açma tuşuna bastığında f8, veya f12 bunlardan olmazsa del tuşuna 3 veya 4 kez bas oradaki ekrandan da usb belleği seçmen yeterli olucaktır
Bende bilmiyormuşum 🥳 usb secip devam o zamanHocam f11 miş MSİ da şimdi netten bakıp açtım
Hocam 11 tane var hangisini seçicemHocam f11 miş MSİ da şimdi netten bakıp açtım
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 1662
Win 10 pro x64Hocam 11 tane var hangisini seçicem
Pro iyidir.Hocam 11 tane var hangisini seçicem
Sürücüleri kurun.Hocam Windows kuruldu başka yapmam gereken ayar var mı
Hocam nasıl kurucam?Sürücüleri kurun.
Birde böyle bir sorun var hoparlör çalışmıyorHocam nasıl kurucam?
Laptop marka ve tam modeli nedir? Birde ekran kartınızı yazın yardımcı olmaya çalışalım.Hocam nasıl kurucam?
Buyrun hocamLaptop marka ve tam modeli nedir? Birde ekran kartınızı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.