10 yapiyorum olmuyor 8 denedim oluyor 10 istiyorum bakalim yukseltme deniycem hocamben hdd den ssd e geçince aynı sorun ile karsılasmıstım farklı iso lar ile dene win 8.1-10-11 flash ı baska port a tak güzelce biçimlendir farklı iso ile dene yine normal kopyala rufus ile yazdır dene fat 32 ve ntfs ile de kopyala dene.
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mbr seklinde de yapiyorum yazmistim zaten3. parti bir yazılım kullanarak mesela "Rufus" ile usb belleğinize Windows işletim sisteminizin .iso dosyasını UEFI olarak çıktısını alabilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken husus şu; UEFI sürücüsünü hazırlarken eğer biosunuz eski tip ise yani Legacy ise MBR şeklinde, yeni tip biosunuz varsa yani farenizide bios ekranında kullanabiliyorsanız UEFI bios için GPT şeklinde .iso dosyanızı UEFI sürücünüze yazdırmanız gerekiyor.
Eğer hali hazırda bir usb belleğe GPT olarak .iso dosyanızı UEFI olarak yazdırdıysanız ve resimde gördüğüm üzere eski tip yani Legacy bios kullanıyorsunuz bu sebepten ötürü kurulumu tamamlayamıyorsunuzdur diye düşünüyorum. UEFI sürücünüzün usb bellekteki kurulum dosyalarınızı Rufus ile MBR şeklinde yazdırmanız gerekiyor. Böylece sorunsuzca kurulum yapabilirsiniz.
Fakat olmadi hic 8 kurabildim 10 a gecmeyi denyeceğim umarim olur