Windowsdan resetle pek bir farkı yok.Bios ayarini yapiyorum kaydet deyip cikinca kisa cizgide kaliyor siyah ekran
Ekli dosyayı görüntüle 1323
Iso ile mbr yazdim yine olmuyor
Anakart modeli neydi?
Anakart marka ve modelini yazar mısınız?
pegatron ipxsb-h61Sistem bilgilerini belirtiniz bu şekilde yardımcı olamayız
Hic yuklu degil bastan kuruyorumWindowsdan resetle pek bir farkı yok.
her şeyi sil seçeneğide herşeyi siliyor eğer amaç buysa.
Bilgisayar açılırken F11 tuşuna art arda basarak boot menüsü gelene kadar bekleyin. Menü gelirse USB belleği seçip enter tuşuna basın bakalım.pegatron ipxsb-h61
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Hic yuklu degil bastan kuruyorum
Bilgisayar açılırken F11 tuşuna art arda basarak boot menüsü gelene kadar bekleyin. Menü gelirse USB belleği seçip enter tuşuna basın bakalım
O zaman USB bellekte sorun olabilir. USB belleği ISO to USB gibi farklı programlar ile hazırlamayı deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 1342
Yapiyorum fakat yine ayni sorun oluyor hocam
Bilgi vereyim, eski tip görünüme sahip ancak UEFI olan BİOS mevcut. Yani fare ile kullanılamayan tüm BİOS'lar eski tip olmuyor.3. parti bir yazılım kullanarak mesela "Rufus" ile usb belleğinize Windows işletim sisteminizin .iso dosyasını UEFI olarak çıktısını alabilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken husus şu; UEFI sürücüsünü hazırlarken eğer biosunuz eski tip ise yani Legacy ise MBR şeklinde, yeni tip biosunuz varsa yani farenizide bios ekranında kullanabiliyorsanız UEFI bios için GPT şeklinde .iso dosyanızı UEFI sürücünüze yazdırmanız gerekiyor.
Eğer hali hazırda bir usb belleğe GPT olarak .iso dosyanızı UEFI olarak yazdırdıysanız ve resimde gördüğüm üzere eski tip yani Legacy bios kullanıyorsunuz bu sebepten ötürü kurulumu tamamlayamıyorsunuzdur diye düşünüyorum. UEFI sürücünüzün usb bellekteki kurulum dosyalarınızı Rufus ile MBR şeklinde yazdırmanız gerekiyor. Böylece sorunsuzca kurulum yapabilirsiniz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.