Evde modem yok kanada da yaşıyorum burada sistem biraz farklı interneti ev sahibi ödüyor kendim modem alıp falan takabilirmiyim bi açık net bir şekilde açıklayabilirsen çok iyi olurmodeme takılıyor
Kablonun ucunu daha net atabilir misinEvde modem yok kanada da yaşıyorum burada sistem biraz farklı interneti ev sahibi ödüyor kendim modem alıp falan takabilirmiyim bi açık net bir şekilde açıklayabilirsen çok iyi olur
Normal internetten kendime model alsam kullanabilirmiyim acabaAnakartta böyle bir giriş yok. Bu modeme girer ama sizde yoksa nasıl dünüştürebilirsiniz bilemedim. Orada modem vs. nasıl işliyor acaba.
Sadece modem mi başka bişey lazım mı veya bi işlem yapmam gerekiyor mu takabilmem içinModem almanız lazım kullanmanız için böye
Ekli dosyayı görüntüle 3559
Sadece modem alın yeterSadece modem mi başka bişey lazım mı veya bi işlem yapmam gerekiyor mu takabilmem için
Hangi modemi tercih etmem gerekiyor acabaSadece modem alın yeter
Fiber kutusu var mıHangi modemi tercih etmem gerekiyor acaba
Valla duvardan geliyor kablo içerde ama bilmiyorumFiber kutusu var mı
Bazı yerlerde kutu yok ama kablosu var🤣
Modem konusunda fazla bir bilğim yok
Birde sadece fiber kablosu var başka kablo yok kullanılabilir mi yine de?Fiber kutusu var mı
Bazı yerlerde kutu yok ama kablosu var🤣
Modem konusunda fazla bir bilğim yok
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.