Ben o gün boğaz köprüsünde idim arabayla hemde yani bana anlatma.Evet linç edilmeler vardı şümkü topla tüfekle tankla uçakla millet iradesine darbeye karşı durdular öldürülen onca insan var kısa mesafeden taradılar bizzat ben yaşadım başından sonuna kadar ben 2. Köprüdeydim
Fatih sultan mehmette neler oldu neler
Yaşamak lazım millet darbetmek yanlış darbe yaparken ellerinde patladı
Bir avuçmu havada uçaklar vız vız tanklar sokakta ordu komutanı derbest edilmiş elli gözleri bağlı helikopterle alınıyor çoğu birlikBen o gün boğaz köprüsünde idim arabayla hemde yani bana anlatma.
Askerler bizi durdurdu abi geri dönün geçiş yasak dediler eve gidemedik. O genç askerler bir dünyadan haberi yoktu. Bizlere abi abi diyorlardı.
Ağaçların arasından sivil polisler çıktı onları hatırlamazsın sen ama değil mi 😉
Hepsinin haberi vardı. Sonra birinin duyurusu ile halk iyice galeyana geldi ve tabikide askere yürüdü.
Bazı komutanların şerefsizlerin emirleri ile de korkan asker sıktı.
Ayrıca bir darbede tüm askeri üsler aynı anda koordine olurdu fakat sadece bir avuç birlik ile darbeye çıkmış bu askerler olayın saçmalığına gel. La darbe tüm ülke geneli olur bunu bilmiyorsan yani daha ne diyeyim.
Yahu o zaman sizi tutan kim. Asker ocaklarının adresi belli.Bir avuçmu havada uçaklar vız vız tanklar sokakta ordu komutanı derbest edilmiş elli gözleri bağlı helikopterle alınıyor çoğu birlik
Çıkarma yapmış bir avuç öylemi sadece bir avuç la ilk 7 kişi biz indik tankın yanına köprüde üzerimize sürüp makinalı silahla tehdit etti askerler hazır kıta başlarında birisi
Bize doğru silah çekili bekliyorlar dı görüntüler hala var bir avuçtan basetmek
Ne bilim yani
Haşa öyle şey olurmu millet kindar değil bizde değiliz ama kendi halkına silahYahu o zaman sizi tutan kim. Asker ocaklarının adresi belli.
Madem hepsi suçlu gidin orduevi basın.
Sizi kim durdurdu. O askerlerin hepsini öldüremediniz içinize dert mi oldu ne bu kin ne bu öfke 🤔
Bu kadar anlatıyorsun videolarını merak ettim. Youtube a yüklesene herkes izlesin bari 👍Haşa öyle şey olurmu millet kindar değil bizde değiliz ama kendi halkına silah
Çekilmeyeceğini bilen asker teslim oldu onlara ne zarar geldimi hayır bilakis millet korudu onları biz koruduk vatandaşların üzerinden tankla eze eze geçtiler
İlk ateş açıldığında aramızda 70,80 metre vardı yanımdakilerin çoğu ya öldü ya yaralandı biz yelerde sürüne sürüne sağa sola gidiyorduk ilk vurulan genç bir vatandaştı tankın üstünden ateş açıp göğsünden vurdular ya hamile kadını
vurdular ya böyle bir ahlaksızlık olurmu
biz 6 tane tankı ele geçirdik birisi kaçtı
Mermiler bitene kadar durmadan sıktılar
Vatandaşlarla beraber tankların üstüne çıkıp kapakları levye ile açtık zorla
Ellerinden aldık silahları polisler gelip bize engel oldu çıkmadılar çoğu tanklardan
Ortalık sakinleşince birde nara atarak çıkarıldılar burunları bile kanamadan
Köprü Trafik merkezine soktular
Yani
Ben asker olacam komutan bana diyecekki silahını çek vatandaşa doğrult ateş et
Bende emir diye vatandaşa ateş edicem
Karşındaki vatandaş terörist değil
Peki Ateş etmeyen askerlere ne oldu
Millet bağrına bastı korudu
Hayır orada yanılıyorsun kardeşim. Silahını bırakan askerlerin boğazını kesen şeriatçıları unuttun mu? Ortaya toplanan silahları alınan askerleri linçleyip öldürürler videolar var. Ama izlememişsindir sen onları.Peki Ateş etmeyen askerlere ne oldu
müsadenizle söz istiyorum. yine geçmişe gidip 15 temmuza kadar geleyimHaşa öyle şey olurmu millet kindar değil bizde değiliz ama kendi halkına silah
Çekilmeyeceğini bilen asker teslim oldu onlara ne zarar geldimi hayır bilakis millet korudu onları biz koruduk vatandaşların üzerinden tankla eze eze geçtiler
İlk ateş açıldığında aramızda 70,80 metre vardı yanımdakilerin çoğu ya öldü ya yaralandı biz yelerde sürüne sürüne sağa sola gidiyorduk ilk vurulan genç bir vatandaştı tankın üstünden ateş açıp göğsünden vurdular ya hamile kadını
vurdular ya böyle bir ahlaksızlık olurmu
biz 6 tane tankı ele geçirdik birisi kaçtı
Mermiler bitene kadar durmadan sıktılar
Vatandaşlarla beraber tankların üstüne çıkıp kapakları levye ile açtık zorla
Ellerinden aldık silahları polisler gelip bize engel oldu çıkmadılar çoğu tanklardan
Ortalık sakinleşince birde nara atarak çıkarıldılar burunları bile kanamadan
Köprü Trafik merkezine soktular
Yani
Ben asker olacam komutan bana diyecekki silahını çek vatandaşa doğrult ateş et
Bende emir diye vatandaşa ateş edicem
Karşındaki vatandaş terörist değil
Peki Ateş etmeyen askerlere ne oldu
Bizim burda böyle bir.durum yaşamadık amaHayır orada yanılıyorsun kardeşim. Silahını bırakan askerlerin boğazını kesen şeriatçıları unuttun mu? Ortaya toplanan silahları alınan askerleri linçleyip öldürürler videolar var. Ama izlememişsindir sen onları.
Yada oradaydın ya olayı sen anlat bari.
Boğazı kesilen askerin boğazı nasıl kesildi?
Hepimiz merak ediyoruz.
Ortada toplanıp sopalarla dövülen kafaları kırılan 20 yaşlarında askerleri kim öldürdü?
Olayı komple yaşamış gibi anlatıyorsun ama bence yaşamadığın bölgelerde olan olaylar içinde İnternete gir resimlere bak zaten herşey anlaşılır.
Son dakika Şok şok şok
Ekrem İmamoğlu
Kendini taşlattırdı
Malum kişileri hedef gösterdi🤣🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.