Neler yeni

Erken Çocukluk Eğitiminde Atılım Kids Club Farkı

aysuyigiter

Pro Üye
Kadınlar Kulübü
Konular
461
ModArt Kredi
0
Site Adı: Erken Çocukluk Eğitiminde Atılım Kids Club Farkı

Site URL:
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

Atılım Kids Club erken çocukluk eğitimi alanındaki uzman kadrosu bilimsel temelli eğitim anlayışı ve oyun temelli öğrenme yöntemleriyle öne çıkan bir eğitim kurumudur. İncek anaokulu, Beytepe anaokulu, Oran anaokulu ve İncek kreş gibi farklı lokasyonlarıyla Atılım Kids Club çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan bir eğitim modeli sunmaktadır. Atılım Üniversitesi’nin köklü akademik birikimi ve eğitimdeki öncü yaklaşımıyla şekillenen bu kurum her yaş grubu için uygun eğitim programları geliştirmektedir. Atılım Kids Club her çocuğun bireysel gelişim özelliklerine göre değerlendirilmesi gerektiğine inanır. Bu anlayışla çocukların her birinin potansiyelini keşfetmek için özel eğitim programları uygulanır. İncek anaokulu ve Beytepe anaokulu gibi farklı şubelerinde her çocuk için uygun bir öğrenme ortamı sağlanır. Atılım Kids Club çocukların merak duygularını destekler ve onların sorgulama ve keşfetme becerilerini geliştirmelerini sağlar. Eğitimdeki temel hedef çocukların geleceğe sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlamaktır. Bu doğrultuda eğitimde hem akademik hem de sosyal gelişim ön planda tutulur.

Atılım Kids Club oyun temelli öğrenme metotlarıyla tanınır. Bu yaklaşım çocukların doğal bir şekilde öğrenmelerini sağlayarak onların bilişsel gelişimlerini destekler. Oran anaokulu ve İncek kreş gibi okullarda çocuklar eğlenceli ve güvenli bir ortamda öğrenmeye teşvik edilir. Bu tür bir öğrenme ortamı çocukların sadece akademik başarılarını değil aynı zamanda sosyal becerilerini de geliştirir. Öğrenciler öğretmenleriyle işbirliği içinde çalışarak hem bireysel hem de grup olarak öğrenme deneyimleri kazanır. Eğitimdeki önemli unsurlardan biri çocukların duygusal gelişimidir. Atılım Kids Club çocukların duygusal zekâlarını güçlendirmeye yönelik bir eğitim yaklaşımı benimser. Çocuklar hem kendi duygularını tanımayı hem de başkalarının duygularına empati göstermeyi öğrenirler. İncek kreş gibi okullarda bu beceriler oyunlar ve interaktif aktiviteler aracılığıyla geliştirilir. Öğrenciler iletişim kurma, problem çözme ve takım çalışması gibi sosyal becerilerle donanmış olarak eğitim sürecini tamamlarlar.

Atılım Kids Club aynı zamanda güvenliği de ön planda tutar. Atılım Kids Club çocukların eğlenceli bir şekilde öğrenirken aynı zamanda güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlar. Her okulda çocuklar için çeşitli güvenlik önlemleri alınır ve eğitim alanları düzenli olarak denetlenir. İncek, Beytepe ve Oran bölgeleri Atılım Kids Club’ın sunduğu kaliteli eğitim anlayışının örnekleridir. Çocuklar güvenli ve eğlenceli bir ortamda öğrenirken gelecekteki başarıları için gerekli becerileri kazanırlar. Atılım Kids Club erken çocukluk eğitimi alanındaki liderliğini, bilimsel temelli yaklaşımı ve oyun temelli öğrenme metodlarıyla sürdürmektedir. Bilgi için hemen atilimkidsclub.com tıklayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.