Ağzından yel alsın 😀gene kazanacak kaçınılmaz son
sence umrundamı bunlar beyfendilerin
ne zammı ne asgari ücreti ne alım gücü ne enflasyonu benimde emekli maaşım 100k üstü olsa ne düşüncem be2022 model maybach eskidi külüstür artık o binemezler 2023 sipariş verirler şatafattan taviz verilmez!!!!!
Kılıçdaroğlu yerine malum biri aday çıkarsa kazanma ihtimali var ama. Sadece ihtimal..gene kazanacak kaçınılmaz son
Boş ceket koyulsa kazanır emin olKılıçdaroğlu yerine malum biri aday çıkarsa kazanma ihtimali var ama. Sadece ihtimal..
HDPnin doğuda yediği haltlardan sonra alırsanız valla helal olsunKılıçdaroğlu yerine malum biri aday çıkarsa kazanma ihtimali var ama. Sadece ihtimal..
Boş ceket Kılıçdaroğlu'ndan çok oy alır.Boş ceket koyulsa kazanır emin ol
Çünkü asgari ücretli ile arasındaki makas kapandıEşim devlet memuru o da %25 aldı. Bugün nasıl sinirli geldi eve anlatamam
Ben hdp'yi savunmadım. Hdp alır gibi bişey demedim.HDPnin doğuda yediği haltlardan sonra alırsanız valla helal olsun
Mansur aday olursa kazanma ihtimali var. Kazanamasa bile çok yaklaşıcak eminim.Boş ceket koyulsa kazanır emin ol
tamam işte AKPliler Cehapeye HDP'den kaynaklı oy vermezler diyorum senle alakası yokBen hdp'yi savunmadım. Hdp alır gibi bişey demedim.
Mansur aday olursa kazanma ihtimali var. Kazanamasa bile çok yaklaşıcak eminim.
Ak partililer Meral Akşener e oy verecektamam işte AKPliler Cehapeye HDP'den kaynaklı oy vermezler diyorum senle alakası yok
Muhalefete oy verilmez zaten bizim tarafımız belli ülkemiz ve milletimizSırf muhalefet tarafı demirtaşı savunduğu için akp'ye oy verenlere hak verebilirim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.