- Bütçe
- 22000 TL
DDR5 sistem toplamak istiyorum bütçem 22 - 23 k yardımcı olabilir misiniz biraz araştırma yaptım fakat o kadar geniş bir alan ki herkes farklı birşey söylemiş ilk bilgisayarım olacak biraz uzun ömürlü olsun istiyorum
Daha monitör klavye Maus kulaklık var hocam arttiramiyorum malesef bu fiyata toplayamam mi toplasam kötü mü olur
-AMD Ryzen 5 7600X 5.30 Ghz 6 Çekirdek 32MB AM5 5nm İşlemci
bütçe ddr5 için yeterli değil
Oyun için hocamBiraz dengesiz olur. Ne amaçla kullanacaktınız sistemi?
kasayla birlikte 20 - 22 civarına gelir alınmaz hocam-AMD Ryzen 5 7600X 5.30 Ghz 6 Çekirdek 32MB AM5 5nm İşlemci
-Gigabyte B650M DS3H 6400mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart
-Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 4800Mhz CL38 DDR5 Ram (KF548C38BBAK2-16)
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
-Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
bu şekil bir sistem oluşturmuştum sıkıntılı mi hocam bu gideri var mı
Oyun için hocam
Neden peki performans mi alamam uyumsuz mu olurkasayla birlikte 20 - 22 civarına gelir alınmaz hocam
bu fiyata rx6700 bir sistem almak saçma olurNeden peki performans mi alamam uyumsuz mu olur
Onun yerine başka bir öneriniz var mıbu fiyata rx6700 bir sistem almak saçma olur
Bütçeyi zorlasam ddr5 için öneriniz var mi
b660 yapıp alınabilir
fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor beklemenizi tavsiye etmem erkenden alın
kafanıza yatan bir bilgisayar
Toplamaya kalksanız pahalıya gelecek sizin yerinizde olsam bir sistem sistem alırdım anakart ve Rami satar üstüne ekler alırdımBütçeyi zorlasam ddr5 için öneriniz var mi
geçenlerde kampanyadan b650 anakart ve 7700x işlemci almıştım. ramleri de değitirmek zorunda kalıcagınızı varsayarsak benım hesabımla bana bu 3ü 16k civarın buldu. Bunun daha kasası psu su ekıpmanı monıtoru var. Cok net tavsıyemdır, ikinci el karşıtı değılsenız o fıyata hersey dahıl 3080li sistem kurulur. Sıfırda da o paralara guzel 3070ti li hazır sistemler var zatenBütçeyi zorlasam ddr5 için öneriniz var mi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.