kral bilgisayarı paylşaman iyi oldu arıya arıya bir hal olduydum.Alın sizede link bırakayım belki alacak olan vardır.
Link Removed
Alın sizede link bırakayım belki alacak olan vardır.
Link Removed
kral öyle diyorsunda bu fiyatta başka böyle bir sistem yok.Cidden anlamiyorum başlık o kadar yanlış ve insanları o kadar yanliş yönlendiriyorki gerçi valorantı bile doğru yazamamışlar da neyse bu başlik aşırı yanlış 8799 TL Türkiyenin en iyi Fiyat Performans sistemi olmalı türkiyenin en iyi rakipsiz bilgisayarı nedir ya
bak işte sıkıntı burda yazılanı okuyup tam anlamıyorsunuz ben fiyata birşey demiyorum kurduğu cümle yanlış..kral öyle diyorsunda bu fiyatta başka böyle bir sistem yok.
o değilde 9 dk da 250 stoğun bitmesi bana garip geliyor imkansız ya millet siteye erişim sağlıyamıyor.İtopya çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun 😀
insanları birşeylere inandırmak ve kandırmak bazen bu kadar kolay da oluyoro değilde 9 dk da 250 stoğun bitmesi bana garip geliyor imkansız ya millet siteye erişim sağlıyamıyor.
O değilde alamayacağın bir sistem ne kadar f/p olursa olsun. Site puffinsanları birşeylere inandırmak ve kandırmak bazen bu kadar kolay da oluyor
site erişilemiyor ama stok bitiyor nekadar cazip değil mi
yani o da ayri bir konu 😂O değilde alamayacağın bir sistem ne kadar f/p olursa olsun. Site puff
8799Tl ile Türkiye’nin en iyi sistemi cümlesinden anlaşılan bu paraya alınabilecek en iyi sistem bunu yanlış yere çekiyorsanız öngörü ile bakıyorsunuz demektirTürkiyenin en iyi sistemi değil Türkiyenin en iyi fiyat Performans sistemi budur yanı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.