Ne zaman açıklanıyor?Evet bitti maalesef.
Ne zaman açıklanıyor?Evet bitti maalesef.
Bugun açıklanacak. En geç 22:00'da.Ne zaman açıklanıyor?
yedek talihli olmuşumGecikme için kusura bakmayanız, çekilişi hakk0606 adli kullanıcı kazanmistir.
muqo ile iletişime gecebilirsiniz.
Bu da ekran kaydi:
Link Removed
Yedek talihli ise spinazzolali adli kullanıcıdır.
Link Removed
Hayir, yok.Umut Nas, hocam ek olarak forum dan muqo ile iletişime geçtim başka yapmam gereken bir şey var mı?
Onunda bana denk gelmesi 😀🥲Öncelikle çekiliş ve hediye için şimdiden teşekkür ederim , 33 yaşındayım bir çok çekiliş vs etkinlik tarzı şeylere katılmışımdır ama ilk defa bir hediye kazanıyorum
Ben öyle bizim ModArt Levon hocanın Dying Light 2 çekilişini kazanmıştımDüşünsenize bir de çekilişten haberi olmayan biri postu beğenip kazanıyor.
Bu arada katıldım hocam tek şart gönderiyi beğenmek mi?
Hocam tüm şansınızı kullandınız mı?Ben öyle bizim ModArt Levon hocanın Dying Light 2 çekilişini kazanmıştım
Bilmiyorum denk geldiHocam tüm şansınızı kullandınız mı?
SDN forum üzerinde 20 TL değerinde Steam kod kazanmıştım zamanında, daha da şansım yaver gitmedi. 🤕
Diğer forumları gömmeye ne gerek var Umut. Zaten ölen bir kültür ikimizde moderatörlük ile bu kültürü ayakta tutmaya çalışıyoruz, gerek yok böyle şeylere.Kendine hayrı olmayan bir forumdan kazanınca böyle oluyor tabii.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.