Teşekkürler ayrıca kablolama konusunda çok bir bilgim yok bi öneriniz varmıHayır işlemci de dahili grafik birimi yok
Teşekkürler ayrıca kablolama konusunda çok bir bilgim yok bi öneriniz varmıHayır işlemci de dahili grafik birimi yok
Merek etmeyin ben elimden geleni yapacağım hatta online bağlantı ile de destek olurumTeşekkürler ayrıca kablolama konusunda çok bir bilgim yok bi öneriniz varmı
Teşekkür ederimMerek etmeyin ben elimden geleni yapacağım hatta online bağlantı ile de destek olurum
Tamamdır teşekkür ederimKnk f serilerinde dahili grafik yok ucuz olsun diye
Biz Türkiye'dekiler hayatı boşuna yaşıyoruz. 3 gün önce 6650xt ve Ryzen 5 5600 sistemi 12900TL'ye sipariş ettim. Neyse, hayırlı olsun. Güle güle kullanırsınız inşaAllah güzel sistem alınır.2400 kanada doları tuttu
Çok üzücü gerçekten keşke ekonomi iyi olsa herkes ulaşabilse. Teşekkür ederimBiz Türkiye'dekiler hayatı boşuna yaşıyoruz. 3 gün önce 6650xt ve Ryzen 5 5600 sistemi 12900TL'ye sipariş ettim. Neyse, hayırlı olsun. Güle güle kullanırsınız inşaAllah güzel sistem alınır.
Bizde zannetmiyorum ekonomik olarak düzeleceğmizi Nvidia 4000 serisi , Amd 7000 serisi ekran kartları çıkardı . 3000 serisi , rx6000 fiyatları düşmedi şaka gibi🤣Çok üzücü gerçekten keşke ekonomi iyi olsa herkes ulaşabilse. Teşekkür ederim
İktidar değişse bile uzun yıllar ekonominin düzeleceğini düşünmüyorumBizde zannetmiyorum ekonomik olarak düzeleceğmizi Nvidia 4000 serisi , Amd 7000 serisi ekran kartları çıkardı . 3000 serisi , rx6000 fiyatları düşmedi şaka gibi🤣
Gigabyte gaming modellerinde ısınma ve hotspot sorunu var tevsiye etmem.Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Link Removed
Check this out!
Check this out!
Check this out!
Link Removed
Böyle bi sistem topladım monitörü bütçem olmadığı için böyle tercih etmek zorunda kaldım daha sonra 2k bir monitör almayı düşünüyorum sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Oyun testlerine baktım bir sorun görünmüyorGigabyte gaming modellerinde ısınma ve hotspot sorunu var tevsiye etmem.
Hot spot noktası oyun içinde görünmez.Oyun testlerine baktım bir sorun görünmüyor
Hot spot ne tam olarakHot spot noktası oyun içinde görünmez.
ekran kartının içindeki en sıcak nokta.genelde çekirdek sıcaklığından 10 derece fazla olur ve 80 üstü tehlikelidir.Bu kartlarda 92 derece görüyor.Hot spot ne tam olarak
Şizofren00, sizin fikriniz nedirekran kartının içindeki en sıcak nokta.genelde çekirdek sıcaklığından 10 derece fazla olur ve 80 üstü tehlikelidir.Bu kartlarda 92 derece görüyor.
Sadece bu model bu markada olmuyor , bütün markalarda olabiliyor şans işiŞizofren00, sizin fikriniz nedir
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.