Sistem modelleri ve fiyatları neydi bari onları da atsaydınGençler bugün 4 Sistem çıktı 3 u aynı sitede PC kolik gördük ki site ne kadar önemli yapılacak ise her yoldan bakılması lazım rezillik valla
Atayım kral videolar var linkler açılmıyor zatenSistem modelleri ve fiyatları neydi bari onları da atsaydın
Seninki tokatladı yanı hele site gitti PC kolik ile olmadı bu işlerSistem modelleri ve fiyatları neydi bari onları da atsaydın
Attım Reis çıkan sistemleri linkler bozuk ama parça kalitesi yok gamebooster deepcool vs var a520 anakartlar filan boş yaniSistem modelleri ve fiyatları neydi bari onları da atsaydın
Zaten senin sistemler piyasanın en iyisi oluyorSistem modelleri ve fiyatları neydi bari onları da atsaydın
4 Tane sistem yeni mi yayınlandı?Attım Reis çıkan sistemleri linkler bozuk ama parça kalitesi yok gamebooster deepcool vs var a520 anakartlar filan boş yani
Ayni anda aynı site rezillik valla sanki hepsi anlaşmış4 Tane sistem yeni mi yayınlandı?
Önümüzdeki ayı bekleyin ahanda buraya yazıyorum ilk sinyali verdim Ve bu sefer sistem linki ilk bizim forumda yayınlanacak.Zaten senin sistemler piyasanın en iyisi oluyor
Farklı YouTube kanalları saat4 Tane sistem yeni mi yayınlandı?
Ya bu firmalar ne boş 4 tane sistem aynı zamanda olur mu bu nasıl akıl oldu hadi parça kalitesi de yok sistemler de gainword Nedir a520 nedir gamebooster nedir 😂Önümüzdeki ayı bekleyin ahanda buraya yazıyorum ilk sinyali verdim Ve bu sefer sistem linki ilk bizim forumda yayınlanacak.
Aman reis yine zehri akıtma 😂 yer yerinden oynarÖnümüzdeki ayı bekleyin ahanda buraya yazıyorum ilk sinyali verdim Ve bu sefer sistem linki ilk bizim forumda yayınlanacak.
Üstteki ilk fiyat bilgisi mesajına firma adlarını da eklesene yavru. Yayıncı isimlerini de yazman iyi olmuş.Farklı YouTube kanalları saat
Ya bu firmalar ne boş 4 tane sistem aynı zamanda olur mu bu nasıl akıl oldu hadi parça kalitesi de yok sistemler de gainword Nedir a520 nedir gamebooster nedir 😂
Aman reis yine zehri akıtma 😂 yer yerinden oynar
Laf ağızdan çıktı beni biliyorsun boş vaatler vermemAman reis yine zehri akıtma 😂 yer yerinden oynar
Rtx 3050 / 5500 : 9999tl (Mert beyantemur / PC kolik )Laf ağızdan çıktı beni biliyorsun boş vaatler vermem
Biliyorum abi senin sözün senettirLaf ağızdan çıktı beni biliyorsun boş vaatler vermem
Abi bu olmadı ben elendim many bitti🤣🤣🤣Önümüzdeki ayı bekleyin ahanda buraya yazıyorum ilk sinyali verdim Ve bu sefer sistem linki ilk bizim forumda yayınlanacak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.