Link Removed
İşlemciyi 5600 yapıp alayım mı ya da nasıl değişiklikler yapılmalı??
Max bütçeniz nedir ?Link Removed
12-13 kMax bütçeniz nedir ?
İşlemci yeterlidir. RX6700 seçip alabilirsiniz.Link Removed
Sistem gayet güzel parçalar kaliteli fiyat da iyi size tavsiyem işlemcinizi ryzen 5600 yapın ve ekran kartınıda rx 6700 yaparsanız mükemmel bir sistem çıkar ortayaLink Removed
ekran kartını 6700 yapıp sepete ekledim ve sistem zam yedi kafayı yiyeceğim artık kaçtır anı şey başıma geldiSistem gayet güzel parçalar kaliteli fiyat da iyi size tavsiyem işlemcinizi ryzen 5600 yapın ve ekran kartınıda rx 6700 yaparsanız mükemmel bir sistem çıkar ortaya
ekran kartını 6700 yapıp sepete ekledim ve sistem zam yedi kafayı yiyeceğim artık kaçtır anı şey başıma geldi
enflasyona yakından şahit olmuşsun dostumekran kartını 6700 yapıp sepete ekledim ve sistem zam yedi kafayı yiyeceğim artık kaçtır anı şey başıma geldi
Kanka onu zaten her an yaşıyoruz beenflasyona yakından şahit olmuşsun dostum
oynayacağınız oyunlar işlemci öncelikli ise r5 5600 seçip alın, gpu öncelikli ise rx 6700 seçip alın, bütçe varsa ikisinide seçip alın. (1080p de r5 5500 rx 6700'e muhtemelen ufak bir darboğaz yapacaktır.)Link Removed
maalesef zam geldioynayacağınız oyunlar işlemci öncelikli ise r5 5600 seçip alın, gpu öncelikli ise rx 6700 seçip alın, bütçe varsa ikisinide seçip alın. (1080p de r5 5500 rx 6700'e muhtemelen ufak bir darboğaz yapacaktır.)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.