MSI'ın buz gibi çalışan Sıvı Soğutmalı RTX 4090 ekran kartını detaylıca inceledim arkadaşlar. Tabiki de öyle kuru kuruya serin çalışmıyor MSI RTX 4090 Suprim Liquid X ekran kartı adından da anlayacağınız özere sıvı soğutmalı yani 240mm radyatörle geliyor. Ekran kartı üzerinde oldukça büyük yeni nesil TORX 5 fan mevcut bu fan bloğa ekstra soğutma sağlıyor ayrıca Radyatörde kullanılan fanlar ise yüksek statik basınç ve akışına sahip olmasına rağmen oldukça sessiz.
Hem boşta hem de yük altında o kadar serin çalışıyor ki siz bile gördüğünüzde şaşıracaksınız 😁 RTX 4090 Suprim Liquid X'in bu soğutma performansını birde hız aşırtma yaparak test ettim sonuç her türlü muazzam. O yüzden çayınızı kahvenizi alın ve videonun keyfini çıkarın 🥰
Hem boşta hem de yük altında o kadar serin çalışıyor ki siz bile gördüğünüzde şaşıracaksınız 😁 RTX 4090 Suprim Liquid X'in bu soğutma performansını birde hız aşırtma yaparak test ettim sonuç her türlü muazzam. O yüzden çayınızı kahvenizi alın ve videonun keyfini çıkarın 🥰