Bunu takabilirsin sorun yok ters takma durumun yok zaten7 nolu kabloyu taktim bastirdim
Ekli dosyayı görüntüle 3209
Bunu takabilirsin sorun yok ters takma durumun yok zaten7 nolu kabloyu taktim bastirdim
mandalına basarsan rahat girer7 nolu kabloyu taktim bastirdim
mandalına basarsan rahat girer
hocam taktim lakin arada hafif boşluk var?Bunu takabilirsin sorun yok ters takma durumun yok zaten
mandalı var ona bakarsan anlarsın o tutmuşmu çıkıntıyıhocam taktim lakin arada hafif boşluk var? Ekli dosyayı görüntüle 3210
Bastır kardeşim azhocam taktim lakin arada hafif boşluk var? Ekli dosyayı görüntüle 3210
mandalı var ona bakarsan anlarsın o tutmuşmu çıkıntıyı
tam tutmamış hocam daha da gitmiyormandalı var ona bakarsan anlarsın o tutmuşmu çıkıntıyı
hocam o tam bastırılmiyor diğerini taktim tam girdiBastır kardeşim az
soldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olurtam tutmamış hocam daha da gitmiyor Ekli dosyayı görüntüle 3211
soldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olur
Hocam 7 nolu kabloyu ittirdim tam girdi yeni aldığım için stres var biraz kusura bakmayın yorduysam sizi her şey tessekur ederim bi kusurum varsa af görüntam tutmamış hocam daha da gitmiyor Ekli dosyayı görüntüle 3211
hocam o tam bastırılmiyor diğerini taktim tam girdi
Kardeşim çıkart komple mandala basarak taktam tutmamış hocam daha da gitmiyor Ekli dosyayı görüntüle 3211
hocam o tam bastırılmiyor diğerini taktim tam girdi
Estağfurullah her zaman destek için buradayızHocam 7 nolu kabloyu ittirdim tam girdi yeni aldığım için stres var biraz kusura bakmayın yorduysam sizi her şey tessekur ederim bi kusurum varsa af görün
son hali budur çok teşekkür ederimsoldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olur
Ekli dosyayı görüntüle 3212soldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olur
Ekran kartını anakarta takmadan önce kablosu takılmalı aslında. Böyle bastırarak zorlanabilir. O uçlardan hangisini taksan farketmez.
swastica, heh olmuş eline sağlık şimdiden güle güle kullan
SON HALI DOSTLAR TESSEKURLERsoldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olur
Güzel günlerde kullan herhangi bir sorun olursa modart PC ailesi olarak yardımcı oluruz😊
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.