Link Removed
Link Removed
Link Removed
Hocam şube de yoktu o diğer şubelerde az vardı başka şehirdi hepsi ve gönderemeyiz dediler asus tuf vg24qgr olanı aldım sizce 500 TL +3 yıl garantiye değermi ben yaptırdım ne olur ne olmaz diyeAslında özellik olarak aynı ama farklı model gibi üretilmiş. Birisi 2021 birisi 2022 üretim. 2022 olanı almanızı öneririm yani bunu Link Removed
Aldığım monitöre bazı forumlarda kötü dediler ama neden olduğunu anlamadım sizce nasıl monitörMonitörü almanızı kesinlikle tavsiye etmem samsungun G serisi gerçekten çok kötü, fazlaca ghosting yapıyor.
Aldığınız monitör kesinlikle çok daha iyi.
Vg24vqr imiş yanlış yazmışım bu ürün nasıldırMonitörü almanızı kesinlikle tavsiye etmem samsungun G serisi gerçekten çok kötü, fazlaca ghosting yapıyor.
Link RemovedMonitörü almanızı kesinlikle tavsiye etmem samsungun G serisi gerçekten çok kötü, fazlaca ghosting yapıyor.
Aynı monitörü kullanıyorum.Ben bir kötülüğünü görmedim.Link Removed
İkisi de aynı yıl üretilip farklı bölgeler için farklı etiketler almış. Epeydeki bilgi doğru değil. Epey sitesine bakarak monitör yorumlanmaz.Aslında özellik olarak aynı ama farklı model gibi üretilmiş. Birisi 2021 birisi 2022 üretim. 2022 olanı almanızı öneririm
Parlaklık konusunda zayıf, farklı görüş açılarında görüntü kabiliyeti dar ve renkleri soluk bir monitör çok daha iyisi alınabilirdi aldığınız fiyata.Vg24vqr imiş yanlış yazmışım bu ürün nasıldır
Parlaklık 350cd ve görüş açısı dar değil denedim ve nerdeyse tam yandan bile görünüyor ha daha iyisi varmıydı vardı ama ben dediğim gibi sırf vatan olduğu için aldımİkisi de aynı yıl üretilip farklı bölgeler için farklı etiketler almış. Epeydeki bilgi doğru değil. Epey sitesine bakarak monitör yorumlanmaz.
Parlaklık konusunda zayıf, farklı görüş açılarında görüntü kabiliyeti dar ve renkleri soluk bir monitör çok daha iyisi alınabilirdi aldığınız fiyata.
Firmanın verdiği verilere takılmayın.Parlaklık 350cd
Görüntü bozulması illaki oluyordur.görüş açısı dar değil denedim ve nerdeyse tam yandan bile görünüyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.