Bir tık bütçeyi zorlar gibi gtx 1070 slı yapsak kurtarırız gibi Levon HocamGTX 1080 SLI yaparız ya 🤣🤣
Bir tık bütçeyi zorlar gibi gtx 1070 slı yapsak kurtarırız gibi Levon HocamGTX 1080 SLI yaparız ya 🤣🤣
hocam konudan çok alakasız ama sizden birşey rica edebilir miyimTahminin neydi valla çok yorum doldu konu 😁
Tabi ki nedir?hocam konudan çok alakasız ama sizden birşey rica edebilir miyim
reis isim vermek istemiyorum ama bugün 2 farkı sistem paylaşılacak senin sistem rtx mi ona göree bekleyelim be ver şu ipucunu artık 😂Tabi ki nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 2974 Sizin de videosunu çektiğiniz Lenovo IdeaPad gaming 3 Ryzen 5 5600h gtx 1650 var. Ram yükseltmesi yaptım ama termal macun yenilemek için izleyebileceğim örnek bir video yok. Dün yaklaşık saat 18 den 24'e kadar hep araştırdım video izledim forumlarda dolaştim ama su bendeki laptopun örnek bir termal macun sürme videosu yok, ne kadar boru ve fanların üzerinde vida varsa soktum ama ekran kartı ve işlemciye ulaşamadım. yani kısacası şu eğer örnek laptop hala sizdeyse bu fan ve boruların nasıl çıkarıldığını ve termal macun nasıl sürüldüğünün videosunu çekebilir misiniz başka hiç örnek video bulamadı çünkü.
Belli değil şahsi fikrim ay sonu 19.00 satışa çıkarArkadaşlar bu sistem bugün mü satışa sunulacak ?
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Belli değil şahsi fikrim ay sonu 19.00 satışa çıkar
İkinci sistem kimden? Birinci incehesap d.a.reis isim vermek istemiyorum ama bugün 2 farkı sistem paylaşılacak senin sistem rtx mi ona göree bekleyelim be ver şu ipucunu artık 😂
İncehesap da iyi olmuyor parça kalitesi yokİkinci sistem kimden? Birinci incehesap d.a.
Bütçen varsa bekle kardeşimModArt Levon Hocam vatan gametalk sistemini alalım mı daha iyisini mi çıkartacaksınız
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.