Tam da yerinde bir karar 2dk üye olmak bu kadar zor olmamalı destek vermeliyiz ki daha güzel şeyler olsun bizim elimizde bu birlikte başaracağız ✊🙏Forumda bundan sonra yeni Sistem duyuruları ziyaretçilere kapanacak.
Duyurulardan ilk önce haberdar olmak için bence Foruma üye olun ziyaretçiler arkadaşlar 😉
kadroda artık bende varım ziyaretciye veda ettikForumda bundan sonra yeni Sistem duyuruları ziyaretçilere kapanacak.
Duyurulardan ilk önce haberdar olmak için bence Foruma üye olun ziyaretçiler arkadaşlar 😉
+1Tam da yerinde bir karar 2dk üye olmak bu kadar zor olmamalı destek vermeliyiz ki daha güzel şeyler olsun bizim elimizde bu birlikte başaracağız ✊🙏
Site değil benim paylaşacağım linki takip edeceksin.hangi sitede yayınlanacak sistem
Abi taksitle alabilecek miyiz?Site değil benim paylaşacağım linki takip edeceksin.
Videonun altına eklicem linki video yayınlandıktan 1 saat sonra. Firma adını da vermiyoruz önceden.
Teşekkürler hocam beklemedeyiz.Site değil benim paylaşacağım linki takip edeceksin.
Videonun altına eklicem linki video yayınlandıktan 1 saat sonra. Firma adını da vermiyoruz önceden.
heyecan Nirvana yaptı abi...Site değil benim paylaşacağım linki takip edeceksin.
umarım rtx3060 12gb olur...Site değil benim paylaşacağım linki takip edeceksin.
2.el temiz bi 3070 veya 3060ti yada indirim kovalaSistemimde 5600x var ama ekran kartım 1660S, 280z monitörüm var ama ekran kartım 1660S , paylaşacağın sistemi alıp kendi sistemimi mi satsam ne yapsam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.