Bu kasımda aldın aldın. Sonra fiyatlar artar.İhtiyacı olanlar yapıştırsın fırsat bu fırsat diye düşünüyorum seneye bir mucize olmazsa ekmek bile alamayacağız bu gidişle.
1 çuval ssd aldım kral nakit kalmadı kasımda harcadığım para harcama geçmişinde 10,254 tl yapacak bir şey yokpara kalmadı gelenlerin bir kısmı bunlarBu kasımda aldın aldın. Sonra fiyatlar artar.
Al sat yapacaksan bakiye olacak hocam. Sıfırlanman kötü olmuş.1 çuval ssd aldım kral nakit kalmadı kasımda harcadığım para harcama geçmişinde 10,254 tl yapacak bir şey yokpara kalmadı gelenlerin bir kısmı bunlar
Şu devirde para bi işe yaramıyor farkına varmam biraz zaman aldı ama nakit bulundurmuyorum ya laptop ya dahili bileşen alıp köşeye atıyorum şöyle inidirmli bir kaç sistem denk getirsem aynısını yapacağım.Bir tek ben mi bişey almadım çok şükür param var ama bişey alasim yok garip şekilde
Bende al sat yapıyorum parça değil ama kendime PC alma hevesim yok evimizde PC yok alasim da yok 😄Şu devirde para bi işe yaramıyor farkına varmam biraz zaman aldı ama nakit bulundurmuyorum ya laptop ya dahili bileşen alıp köşeye atıyorum şöyle inidirmli bir kaç sistem denk getirsem aynısını yapacağım.
Aman abi neler diyosun. Senin kasımda nirvana yapman lazımdı 😀Bende al sat yapıyorum parça değil ama kendime PC alma hevesim yok evimizde PC yok alasim da yok 😄
Valla almadım pek bakamıyorum kafam almıyor çalış çalış artık düşüncem kalmadı biri paylaşırsa girip bakıyorum aklıma yatarsa alırımAman abi neler diyosun. Senin kasımda nirvana yapman lazımdı 😀
Yaşlandım desene ustaa...Valla almadım pek bakamıyorum kafam almıyor çalış çalış artık düşüncem kalmadı biri paylaşırsa girip bakıyorum aklıma yatarsa alırım
Genç yaşta yaşlandık 🙂 imalat sektöründeyim yüksek ses havasız ortam kalabalık iş güç siparişler vs derken akşamı zor ediyorum bakmayın forumlarda takıldığıma başka aktivitem yok çünküYaşlandım desene ustaa...
Kolay gelsin usta. Muhakkak çabalamak lazım.Genç yaşta yaşlandık 🙂 imalat sektöründeyim yüksek ses havasız ortam kalabalık iş güç siparişler vs derken akşamı zor ediyorum bakmayın forumlarda takıldığıma başka aktivitem yok çünkü
Allah razı olsun Ayn öyle çalışmadan olmuyor durduk yere para gelmiyorKolay gelsin usta. Muhakkak çabalamak lazım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.