1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret 17.002TL olarak açıklandı. Yüzde 49 zam yapıldı.
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme:
Ne 17 mi rezalet. Yüzdesel olarak çok az bir oranda artış olmuş demekki. Yine 1 kira bedeli kadar resmen hayırlısı bakalım1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret 17.002TL olarak açıklandı.
Ne düşünüyorsunuz?
Zam oranı %49.Ne 17 mi rezalet. Yüzdesel olarak çok az bir oranda artış olmuş demekki. Yine 1 kira bedeli kadar resmen hayırlısı bakalım
2 tlsi var bi de yoksa nasıl bimden sütlü köpüklü kahve alırdık
Az önce brüt sandım yorumu silip düzeltiyorum 😂Zam oranı %49.
O 2 olmasa bence fiyatı beğenmezdi halk 😁 17.000tl az derlerdi o yüzden 17.002 tl mükemmel 😉2TL olmasa nasıl yeterdi??
Sırf senin mi herkesin hayalleri suya düşt.Bir işveren olarak vergi devleti Türkiye den asgari ücretin en azından 22k civarında bekliyordum ama maalesef ki hayallerim suya düştü
şuan herşeyin 2x olacağı net garantilendi bile.Hissediyorum market etiketleri değişmeye başladı 😀
Ne diyelim milletimiz cellatına aşık bi millet. Büyük konuşuyorum yerel seçimlerdede malum partiyi destekleyecekler. Gerçekten cahil bi kesim var ülkede.
geçen sene yılbaşında 8500 tl idi senelik yapılan bir zam olduğunu düşünürsek %100 zam yapılmış oluyorNe 17 mi rezalet. Yüzdesel olarak çok az bir oranda artış olmuş demekki. Yine 1 kira bedeli kadar resmen hayırlısı bakalım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.