Herkese merhaba bugün sizlere bir öneride bulunmak istiyorum. Sizlere arabalarda en iyi tutan, yapıştığı yerden kesinlikle çıkmayan, ve yapıştığı zaman kemik gibi tutan bir yapıştırıcıdan daha doğrusu silikondan bahsedeceğim. Belki çoğunuz biliyordur ancak bilmeyenler için yararlı olacağını düşünüyorum. Silikonun ismi/markası "Dayson" diye geçiyor. Sanayilerde, hırdavatçılarda, internette vs. yerlerde bulabilirsiniz. Birçok şeyi yapıştırabilir veya izole edebilir ancak ben arabalar üzerinden örneklendireceğim. Arabanız mesela eski ve bagajın bir iki yerinde çürük var ve su alıyor, o kısma Dayson'u sıkıp eldiven yardımı ile düz bi şekilde yayarsanız artık oradan aracınız su almaz. Veya Ben mesela ailecek kullandığımız R9 Broadway aracımızdan örnek vereyim, Arka stoplardan bu seri hep su alır, ben etrafına beyaz Dayson silikon çektim ve su alma sorunundan kurtuldum. Önce silikonla şase ve stop arasına dolgu yapıp sonra üstten bidaha sıkıp eldivenle düzleştirdim. Dışarı taşanlarıda bildiğimiz ıslak mendil yardımı ile temizledim ve çok estetik bir görüntü elde ettim aynı zamanda da su alma sorununa elveda ettim (Çok talep olursa fotoğrafını ekleyeceğim). Dayson silikonu aracınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz, uygulaması kolaydır, sıkıntı yaratmaz, dış etkenlere dayanıklıdır kısaca ömürlüktür.
Örnek link;
Link Removed
Not: Linkte ki firma veya site ile kesinlikle herhangi bir sponsorluk yoktur. Sadece örnek olsun diye paylaşıyorum. Aynı zamanda Dayson markası ile kesinlikle herhangi bir sponsorluk yoktur sadece sizlere kullanıp memnun kaldığım için öneriyorum.
Örnek link;
Link Removed
Not: Linkte ki firma veya site ile kesinlikle herhangi bir sponsorluk yoktur. Sadece örnek olsun diye paylaşıyorum. Aynı zamanda Dayson markası ile kesinlikle herhangi bir sponsorluk yoktur sadece sizlere kullanıp memnun kaldığım için öneriyorum.