selamlar sistemime yenı anakart ve sıvı soğutucu aldım montaj olayından anlamıyorum yardımcı olacak var mı neredeyseniz gelirim
ben hıc anlamam o yüzden bozarım felan gruptan birisi felan yardımcı olursa en azından bazı şeyleri öğrenmemede yardımcı olur diye bi yazdımSiz hiç bulaşmayın anakarta zarar verebilirsiniz biri çıkmazsa bilgisayarcıya götürün 100 TL civarı alır
Ben yardımcı olurum detaylıca hatta canlı bağlantı ile de gösteririm öğrenmiş olursunben hıc anlamam o yüzden bozarım felan gruptan birisi felan yardımcı olursa en azından bazı şeyleri öğrenmemede yardımcı olur diye bi yazdım
kürşat sen ankarada mısın kralBen yardımcı olurum detaylıca hatta canlı bağlantı ile de gösteririm öğrenmiş olursun
kürşat sen ankarada mısın kral
ankarada olsaydık senınle hallederdik yavİstanbul da yaşıyorum
Valla İstanbul da olanlara yapıyorum ama uzaktan olanlara anca canlı bağlantı ile destek oluyorumankarada olsaydık senınle hallederdik yav
anakart şuan kargoda gelınce sana yazıyım bı kral yapabılırsek oyle bı deneyelım beraberValla İstanbul da olanlara yapıyorum ama uzaktan olanlara anca canlı bağlantı ile destek oluyorum
Yaparız sıkıntı etmeanakart şuan kargoda gelınce sana yazıyım bı kral yapabılırsek oyle bı deneyelım beraber
ankarada olsaydık senınle hallederdik yav
EtimesgutAnkara'nın neresi?
Etimesgut
sağlık olsun teşekkür ederim yinedeUzaktaymışsın. Kuşcağız’dayım ben. İmkanlarım el verseydi bir şeyler yapabilirdik sistemin için.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.