nerede dendi?
Sea buyur hocam burdaorta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.
nerede dendi?
Sea buyur hocam burdaorta üst segment için bir tane gelecek onun fiyatı netleşmedi.
Fakat giriş ve orta segment için bütçe yormayacak 10k seviyesi 2 sistem planı var şu anda.
Bari biri foruma hediye edilsin o7Onu yapamam önceden yaptık sağda solda herkes konuştu ve rakipler bizi vurmaya kalktı. Dilim yandı bir daha söylemem o yüzden Ki zaten fiyat daha netleşmedi 10 gün var daha.
Foruma hediye edilsin derken forum sahibi ben olduğu için bana kalır mantıken 😂😂Bari biri foruma hediye edilsin o7
Hocam nasıl eksikler var ben eksik göremiyorum 😅Foruma hediye edilsin derken forum sahibi ben olduğu için bana kalır mantıken 😂😂
Foruma özel çekiliş diyorsun sen anladığım kadarı ile. O ilerleyen zamanda yapılacak. Forum daha tam bitmedi.
Foruma hediye edilsin derken forum sahibi ben olduğu için bana kalır mantıken 😂😂
Foruma özel çekiliş diyorsun sen anladığım kadarı ile. O ilerleyen zamanda yapılacak. Forum daha tam bitmedi.
Evet gelecek beklemede kal 😉😉ModArt Levon, hocam 20k bütçeyle tam 1 aydan fazla oldu bekliyorum bize gelecek bir şey var mı üst segmente? Sistem hakkında bir detay beklemiyorum sadece beklemede kal ya da kalma sana gelmez tarzı bir cevap, üst segment sistem gelecek mi?
Sendeyiz kralEvet gelecek beklemede kal 😉😉
Ş u forumu bi büyütelim sen o zaman gör şenliği. Öyle bir ortam olacak ki burada sevgi kardeşlik samimiyet tavan yapacak 🥰Hocam sizi yüz yüzede tanıma fırsatım oldu burdada videolardada samiyetiniz insana geçiyor diğer forum ismini vermicem adam üyelerini azarlıyor banlıyor argo konuşuyor bence piyasada taner abi ve sen hakkını veriyorsun bu işin ModArt Levon
Yıllardır forumlarda takılırım aslında çok fazla aktifte değilimdir. Nadiren kayıt olur veya yazarım. Youtubedan size abone olalı baya oldu ama şu son 2 günde yazdıklarınız uğraşınız ve özellikle mobil app özelliği beni buraya çekti. Umarım artarak devam eder.Ş u forumu bi büyütelim sen o zaman gör şenliği. Öyle bir ortam olacak ki burada sevgi kardeşlik samimiyet tavan yapacak 🥰
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.