Fiyat?
Fiyat?
muhtemelen 20-25k arası olurFiyat?
ModArt Levon Abi 3070 ti olacak demiştin değiştimi ?Haftasonu RTX 3070'li sistemi çekmeye başlıyorum ama yayın tarihine karar verilmedi daha fakat ben önden çekimleri yapıcam Yeterli mi bu bilgi
Hayır.ModArt Levon Abi 3070 ti olacak demiştin değiştimi ?
ModArt Levon ohhhh tamam 3070 ti sistem yani sevindim sabırsızlıkla bekliyorum Abi Kolay gelsin İyi ÇalışmalarHayır.
minimum 3070ti bekliyoruz abi yüksek seviye asus sistem için belki bize süpriz yapıp 3080bile yaparsın sen beklemedeyizHayır.
Sistemler guzelde kardesim sadece su kasalardan dolayi canim cok sıkkın ,minimum 3070ti bekliyoruz abi yüksek seviye asus sistem için belki bize süpriz yapıp 3080bile yaparsın sen beklemedeyiz
Abi lütfen cevap verirmisin 3060li bir sistem gelecekmi?Hayır.
O keisnleşmedi daha.Abi lütfen cevap verirmisin 3060li bir sistem gelecekmi?
Kasım sonuna kadar netlik kazanırım abi olup olmayacağı konusunda çünkü gün geçtikçe herşey zamlanıyorO keisnleşmedi daha.
Abi black friday zamanı yüksek seviye sistemi bekliyoruz artık yoksa zamanlancak sistemler bizi daha fazla bekletme ne olur ModArt LevonO keisnleşmedi daha.
Abi gün kesinleşti mi?O keisnleşmedi daha.
Haber verilmedi bize daha.Levo hocam ürün itopyanın 22 kasım indirimiylemi gelicek ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.