He pardon onu görmemişim maks 13 ise bu alınabilir tabi zaten en dip fiyat ürünler olsa gerekkasa var aero cool 500w yazan kasa+psu.Diğer konuda max.13K demişti.
He pardon onu görmemişim maks 13 ise bu alınabilir tabi zaten en dip fiyat ürünler olsa gerekkasa var aero cool 500w yazan kasa+psu.Diğer konuda max.13K demişti.
fiyatına göre kaliteli seçmeye çalıştım isterseniz siz de bakın sıkıntılı olan var mı?He pardon onu görmemişim maks 13 ise bu alınabilir tabi zaten en dip fiyat ürünler olsa gerek.
Bakayım bende bir pekifiyatına göre kaliteli seçmeye çalıştım isterseniz siz de bakın sıkıntılı olan var mı?
Link Removedfiyatına göre kaliteli seçmeye çalıştım isterseniz siz de bakın sıkıntılı olan var mı?
Zam gelmiş demek ki.Ancak RTX 2000 serisi olmaz 1. nesil ray tracing çekirdekleri performansı düşük.Link Removed
Link Removed
Link Removed
Link Removed
13512 TL tutuyor senin attığın 14520tl filan emin misin 13 diye attigina iyi bak bence 😃
Bu daha iyi 3050 dan kontrol edebilirsin en düşük 13500tl filan oluyor sistem maalesef bütçen çok dar bu kadar oluyorZam gelmiş demek ki.Ancak RTX 2000 serisi olmaz 1. nesil ray tracing çekirdekleri performansı düşük.
1. Nesi i3 olan 2gb RAM,120GB formatlanmasi gereken bir HDD olan bir laptop var
Abi 13K dedim eyvallah da o kadar çıkmaz gibi yakasa var aero cool 500w yazan kasa+psu.Diğer konuda max.13K demişti.
O işe yaramaz o zaman.PCI dönüştürücüyle falan eGPU yapalım demiştim de.1. Nesi i3 olan 2gb RAM,120GB formatlanmasi gereken bir HDD olan bir laptop var
Max 100-200TL asarım değerse
Abi 13K dedim eyvallah da o kadar çıkmaz gibi ya
Kürşat Kütükçü,Bu hala 12.987TL oluyor.Ben şöyle topladım:
13.060TL
Link Removed
Link Removed
Link Removed
Nasıl la ben mi yanlış hesaplıyorum 😂O işe yaramaz o zaman.PCI dönüştürücüyle falan eGPU yapalım demiştim de.
Kürşat Kütükçü,Bu hala 12.987TL oluyor.
Nasıl la ben mi yanlış hesaplıyorum 😂
Neden ikinci el olmuyor acaba
ailesi aldığı için karşılardır , bazıları da vatan olmazsa olmaz diyorlarmışNeden ikinci el olmuyor acaba
Çocuk rtx istiyor ve monitör dahil 12 bine arıyor 😄Link Removed amd de en iyi sistem
ailesi aldığı için karşılardır , bazıları da vatan olmazsa olmaz diyorlarmış
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.