Onu ben paylaşmadım🤣🤣Çocuk rtx istiyor ve monitör dahil 12 bine arıyor 😄
Moderatör tarafında düzenlendi:
Onu ben paylaşmadım🤣🤣Çocuk rtx istiyor ve monitör dahil 12 bine arıyor 😄
Olsun artık kimse hepimiz biriz zaten farkımız yok bu forumda 😂Onu ben paylaşmadım🤣🤣
"Ya bozulursa?"Neden ikinci el olmuyor acaba
Link Removed"Ya bozulursa?"
Tm da böyle de sağlıklı bir sistem olmuyor ya da pahalı oluyor ben onlarca sıfır ikinci el sistem aldım topladım sattım parça aldım vs testleri yapıp faturası kutusu mümkünse garantisi de olursa alınır"Ya bozulursa?"
abi bedava olmadığı sürece almam alamamLink Removed
Link Removed
Garantisi de varmış.
Hayır 6500XT zaten güçsüz Ray Tracing yok gibi sakın almayın bir işe yaramaz.abi bedava olmadığı sürece almam alamam
istiyorsanız ana bacı girin abi şunu alıp geçicem artık başka çarem yok
Link Removed
Abi AMD kartlarda ray tracing var mıHayır 6500XT zaten güçsüz Ray Tracing yok gibi sakın almayın bir işe yaramaz.
Var ama perormansı Nvidia'nın 3'de 1'i kadar.6500'ün RT performansı gtx1060'a falan denk gelir muhtemelen.Abi AMD kartlarda ray tracing var mı
Abi benim bu arkadaşta 580 vardı önermişti 6500 de h264 kodlama yok zaten 580de var youtube a short içeriği üretmeyi düşünüyorum 8GB VRAM var hem alınır mı 3380 civarıVar ama perormansı Nvidia'nın 3'de 1'i kadar.6500'ün RT performansı gtx1060'a falan denk gelir muhtemelen.
O da AMD ayrıca o kartlarda watmann çok sık oluyor.Size RTX lazım ucuza kaçmak daha pahalıya patlar pişman olursunuz.Abi benim bu arkadaşta 580 vardı önermişti 6500 de h264 kodlama zaten youtube a short içeriği üretmeyi düşünüyorum 8GB VRAM hem alınır mı 3380 civarı
Ayıp değil mi?Etikettlemedin ki levon dedin nerden görsün.
Buraya etiketle.@ModArt Levon.Abi kusura bakma bu arkadaşın bir sorunu var.Son videosu için açtığı konuya yazdım hani şu beyaz kasa ile ilgili olan
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.