abi ikinci el alamamMaalesef kardeşim yok ikinci el vardır
Valla sıfır nasıl olur anca 5600g apu alıp monitör alırsınabi ikinci el alamam
ai 5600g apu alacağıma rx6400 alırım daha iyiValla sıfır nasıl olur anca 5600g apu alıp monitör alırsın
dur ben bakicam ne var ne yok senin içinai 5600g apu alacağıma rx6400 alırım daha iyi
Allah razı olsunBulursan tâbi daha iyi dur ben bakicam ne var ne yok senin için
O daha da kötü, bütçeni zorla daha iyi sistem alırsın.ai 5600g apu alacağıma rx6400 alırım daha iyi
O daha da kötü, bütçeni zorla daha iyi sistem alırsın.
12k ya rtx li monitörlü PC bulmak kumsalda iğne aramaya benzeriyi yapmışsınız yeni konu açmakla.Arkadaşlar bu arkadaşımız Ray tracing gerektiren bir uygulamada render alacak.Bu nedenle Geforce RTX3000,RTX A2000 ve ya İntel ARC750 sistem gerekli.
Ben şöyle topladım:12k ya rtx li monitörlü PC bulmak kumsalda iğne aramaya benzer
Bütçen 13 oldu ve kasa yok onu da ekle 😁Ben şöyle topladım:
13.060TL
Link Removed
Link Removed
Link Removed
kasa var aero cool 500w yazan kasa+psu.Diğer konuda max.13K demişti.Bütçen 13 oldu ve kasa yok onu da ekle 😁
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.