Texas'ta falan olmam zaten orda herkesin silahı varmış küçük eyaletlerde falan olurum olursam.ABD kişisel silahlanma aşırı fazla tavsiye etmem
Aslında hiç bir yeri tavsiye etmem anladın sen
Irkçılığa maruz kalabilirsinTexas'ta falan olmam zaten orda herkesin silahı varmış küçük eyaletlerde falan olurum olursam.
Türkiyede polis olmaktansa abd'de olmayı tercih ederimIrkçılığa maruz kalabilirsin
Sana kalmış ama dolar olmuş 27 değer![]()
Interpol dahaa şekilTürkiyede polis olmaktansa abd'de olmayı tercih ederim.
ABD'de efbiay'ım canımInterpol dahaa şekil
Yunus polisi olmaya boyum yetmiyor hocamYunus polisi ve özel harekat mükemmel ben çok beğeniyorum
Geçen bir kavga gördüm knka adamlar geldi direk herkes dağıldı çok iyiler ya Allah ayaklarına taş değdirmesin var olsunlarYunus polisi olmaya boyum yetmiyor hocam.
Polislerde tek istediğim ateş etme emrinin gelmesi. Silah kullanamamaları büyük sıkıntı bence.Geçen bir kavga gördüm knka adamlar geldi direk herkes dağıldı çok iyiler ya Allah ayaklarına taş değdirmesin var olsunlar
Ya kullanılıyor da karşılık gelmesi lazım bütün yetkileri de veremiyorsun belli kurallar var Amerika da da adam kaçıyor öldürüyorlar direk ayağına da sıkabilirsin ama direk öldürmeye vuruyorlar Amerikan polisleri bana itici geliyor bilmiyorumPolislerde tek istediğim ateş etme emrinin gelmesi. Silah kullanamamaları büyük sıkıntı bence.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.