Bim de bile daha pahalıya satılmıştı bu fırsat kaçmaz dileyenler değerlendirsin
Link Removed
Link Removed
Void kadar değil bu kulaklık. Hayırlı olsunDün ikinci el ama sıfıra yakın Corsair Void RGB wireless almıştım. Bilseydim bunu alırdım ya diğer ekipmanlarda full ss
Void daha iyi bu arada.Dün ikinci el ama sıfıra yakın Corsair Void RGB wireless almıştım. Bilseydim bunu alırdım ya diğer ekipmanlarda full ss
Yeni girdi indirime herhalde. Rekabetçi pazar böyle işte biri indirim yapınca diğeri geride kalmıyor maşallahBurada daha ucuz 724tl
Link Removed
Bir gün bile sürmeden bitti kampanya 1119 TL ye çıktı. Ulan bu satıcılar iyi kâr ediyor ha. Valla kazıklanıyoruz normal fiyatlara. Rekabetçi piyasa ortamı çok kötü.Bim de bile daha pahalıya satılmıştı bu fırsat kaçmaz dileyenler değerlendirsin
Link Removed
Ekli dosyayı görüntüle 274
Stok 100 adet ile mi ne sınırlı idi. Ben ekran görüntüsü almıştım.Bir gün bile sürmeden bitti kampanya 1119 TL ye çıktı. Ulan bu satıcılar iyi kâr ediyor ha. Valla kazıklanıyoruz normal fiyatlara. Rekabetçi piyasa ortamı çok kötü.
Bu arada stok bitmedi ha. Gün bitti ondan kampanya bittiBir gün bile sürmeden bitti kampanya 1119 TL ye çıktı. Ulan bu satıcılar iyi kâr ediyor ha. Valla kazıklanıyoruz normal fiyatlara. Rekabetçi piyasa ortamı çok kötü.
Yok hocam ben bu ülkede satıcıların yüksek kâr koymasına üzülüyorum. Adam ürünü 799 a kampanyalı satıyo, kampanya bitince 1119 a çekiyor. Arada 320 TL var. Trendyol 724e düşürmüştü hbye karşı avantajlı olsun diye. Etti fark 420. Yani bu satıcılar 1000 TL'ye satılan bir üründen 500 TL kâr ediyorlar ki kampanyada bu fiyatlara kadar düşürebiliyorlar. 1e2 kazanç. Çok üzücü. 1e 1,5 koy, 1e 1..40 koy. Anlamıyorum bu nasıl ticaret kafası.Bu arada stok bitmedi ha. Gün bitti ondan kampanya bitti
Enflasyon farkını bizden çıkarmaya çalışıyorlarYok hocam ben bu ülkede satıcıların yüksek kâr koymasına üzülüyorum. Adam ürünü 799 a kampanyalı satıyo, kampanya bitince 1119 a çekiyor. Arada 320 TL var. Trendyol 724e düşürmüştü hbye karşı avantajlı olsun diye. Etti fark 420. Yani bu satıcılar 1000 TL'ye satılan bir üründen 500 TL kâr ediyorlar ki kampanyada bu fiyatlara kadar düşürebiliyorlar. 1e2 kazanç. Çok üzücü. 1e 1,5 koy, 1e 1..40 koy. Anlamıyorum bu nasıl ticaret kafası.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.