Çok iyi olur hocam bana bilgi verirsiniz maalasef şu sıralar işten kaynaklı çok yoğunum ilgilenemiyorum.Yarın 19.00 da itopya indirimleri başlıyor bakalım.
yarından itibaren yeni zamlar yolda geliyor asgari ücret açıklanacak piyasaya etkisi olurmu illaki olacakDaha iyisi çıkar
Öyle demeeee dün haber izliyordum 3dk dinledim dedim biz neymiş iz aboo bizi Avrupa ülkelerinden daha iyi olduğumuzu söylediler orda hasta olmayın diyorlardı ambulans çağırmak 1000dolar mış sigortasız san ama bizde bedavaaa(ucuz diye)yarından itibaren yeni zamlar yolda geliyor asgari ücret açıklanacak piyasaya etkisi olurmu illaki olacak
sende çıkıp sokağa bağırsaydın ab maaşlar yüksek gıda giyim eşyada fiyatlar vatandaşların alım güçüne göre zamlanıyor artıyorrrrrrrrrr diyeÖyle demeeee dün haber izliyordum 3dk dinledim dedim biz neymiş iz aboo bizi Avrupa ülkelerinden daha iyi olduğumuzu söylediler orda hasta olmayın diyorlardı ambulans çağırmak 1000dolar mış sigortasız san ama biraz IQ seviyeleri yüksek olsa orda asgari ücret alan sayısına baksalar
Baştacı hocam. Ayarlarız 😀Çok iyi olur hocam bana bilgi verirsiniz maalasef şu sıralar işten kaynaklı çok yoğunum ilgilenemiyorum.
Aklınıza yatan bir monitör görürseniz çok iyi olur.
Hocam bunu önermiyorum. Kronik coil whine sorunu var.Link Removed
bu nasıl sizce ?
2. Modeli olmalı. Bu sorunlu çıkabilir.Link Removed
bu nasıl sizce ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.