modarpc yeni yüksek seviye fps sistem gelicek onu bekle istersen kardeşim ModArt Levon
Kasa da güzelLink Removed
Kasa dışında güzel sistem.
Bizimki ondan pahalı olur o gayet iyi fiyat olmuş bence. Bizimki 13600K işlemcili ve 240mm sıvı soğutmalı öyle 17k falan olmazmodarpc yeni yüksek seviye fps sistem gelicek onu bekle istersen kardeşim ModArt Levon
Ayn olmaz elbette ben 21-23 vs diye tahmin ediyorum reis aşağı yukarıBizimki ondan pahalı olur o gayet iyi fiyat olmuş bence. Bizimki 13600K işlemcili ve 240mm sıvı soğutmalı öyle 17k falan olmaz
abi arkadaş 22k bütçe deyince öyle söyledim sistem tarihi belli oldu mu çok heyecanlıyım valla sabırsızlanıyorumBizimki ondan pahalı olur o gayet iyi fiyat olmuş bence. Bizimki 13600K işlemcili ve 240mm sıvı soğutmalı öyle 17k falan olmaz
Reis ara ara zehri verip kaçıyor 😂😂Bizimki ondan pahalı olur o gayet iyi fiyat olmuş bence. Bizimki 13600K işlemcili ve 240mm sıvı soğutmalı öyle 17k falan olmaz
ne zaman çıkar reisBizimki ondan pahalı olur o gayet iyi fiyat olmuş bence. Bizimki 13600K işlemcili ve 240mm sıvı soğutmalı öyle 17k falan olmaz
Ne zaman çıkıyorBi tane üst segment gelicek. Bekleyebilirsin.
VOK da çıkarıcak ona da bak
PC hocası da mı var kim dedi onu15 inden sonra modart gelicek.
Vok belli değil. Pc hocası da haftasonu çıkabilir
pc hocasıda mı yüksek seviye olacak15 inden sonra modart gelicek.
Vok belli değil. Pc hocası da haftasonu çıkabilir
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.